Decizia momentului luată de omul lui Răzvan Burleanu! S-a aflat înaintea meciului. Se decide soarta celor două echipe în Superliga

Decizia momentului luată de omul lui Răzvan Burleanu! S-a aflat înaintea meciului. Se decide soarta celor două echipe în Superliga. Cu o zi înaintea disputei totul a devenit oficial.

Omul lui Răzvan Burleanu a făcut totul public cu o zi înaintea unui meci crucial. FC Botoşani şi CS Mioveni se bat pentru viitorul lor în Superliga.

Decizia momentului luată de omul lui Răzvan Burleanu!

Omul lui Răzvan Burleanu, Kyros Vassaras a decis cine va conduce disputa retur din baraj. Arbitrul Sebastian Colţescu va conduce la centru meciul CS Mioveni – FC Botoşani, care va avea loc, vineri, de la ora 20.00, în returul barajului de menţinere/promovare în Superliga.

Colţescu va fi ajutat de Andrei Constantinescu şi Bucsi Imre-Laszlo, iar rezervă va fi Andrei Antonie. În Camera VAR se vor afla Sorin Costreie şi Iuliana Demetrescu. Observator va fi Augustus Constantin, iar delegat de joc a fost desemnat Dragoş Ionescu. În tur, FC Botoşani s-a impus, scor 1-0.

În urma acestei dispute se va decide cine va rămâne sau va promova în Superliga la finalul acestui sezon. Apoi, luni se va juca şi returul dintre ciucani şi cei de la Dinamo. La acel meci, dinamoviştii sunt ca şi scăpaţi. Au câştigat cu scorul de 2-0 în tur, iar returul este o simplă formalitate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed