Decizia lui Dan Șucu a şocat pe toată lumea! Mihai Stoica nu s-a mai abţinut. Ce spune despre mutarea rivalilor de la Rapid

Decizia lui Dan Șucu, finanțatorul giuleștenilor a şocat pe toată lumea! Președintele celor de la FCSB, Mihai Stoica nu s-a mai abţinut. Ce părere are acesta despre mutarea rivalilor de la Rapid.

Echipa finanțată de Dan Șucu, a avut un parcurs slab în play-off-ul Superligii și a încheiat campionatul pe locul 6. După mai multe schimbări pe banca tehnică a vișiniilor, a urmat să fie anunțat și numele noului președinte.

Decizia lui Dan Șucu a șocat!

Decizia luată de patronul formației giuleștene a surprins pe aproape toată lumea. Inclusiv MM Stoica a fost surprins de numirea lui Viorel Moldovan în funcția de președinte la Rapid.
Șucu îl respectă foarte mult pe Moldovan, dar i-a atras atenția despre faptul că va avea o misiune foarte grea de îndeplinit.

„Mă bucur, e un om pe care-l respect, l-am respectat mereu şi care impune respect. N-aş putea să mă cert cu Viorel Moldovan şi nu cred că o s-o fac. Ne contrazicem, dar nu cred că ajungem acolo. Eu nu m-aş fi gândit la asta pentru că nu mă aşteptam să ajungă preşedinte. Vio începe o muncă destul de grea şi s-ar putea să fie şi plictisitoare la un moment dat”, a declarat Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, potrivit Orange Sport.

„Sunt mândru și onorat să fiu președintele acestui club, cu o istorie senzațională în spate, un club important în fotbalul românesc. Îmi doresc să construim o echipă puternică, cu un lot competitiv, pentru a ne îndeplini obiectivele, împreună cu stafful tehnic, cu cel administrativ, cu suporterii noștri. Sper ca toată suflarea rapidistă să fie alături de noi, la acest nou început. Sunt încrezător ca la finalul sezonului 2024/2025 să ne bucurăm împreună de ceea ce am realizat”, a declarat Viorel Moldovan, noul președinte al Rapidului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed