Viorel Moldovan a dat verdictul! Ce trebuie să se întâmple la Rapid. Mesaj pentru Dan Șucu

Primele declarații date de Viorel Moldovan după ce a fost pus în funcția de președinte al Rapidului. Fostul mare jucător a prezentat intențiile pe care le are la clubul giuleștean. Totul este clar.

După demiterea lui Daniel Niculae, Viorel Moldovan a fost numit președinte al Rapidului. Acesta a fost prezentat oficial în cursul zilei de luni.

Viorel Moldovan a dat verdictul!

După prezentarea oficială, Viorel Moldovan a spus care sunt obiectivele pe care le are la Rapid.

”E important ca pe termen scurt să stabilizăm lucrurile la nivel de lot. Avem un nou antrenor, unul străin, un antrenor cu experiență care a câștigat titluri, dar și el trebuie să fie ajutat, să fie susținut, ținând cont că vine într-o țară nouă cu o mentalitate total diferită de cea britanică.

Trebuie să parcurgă etapele cât mai repede și are nevoie de sprijin. Vom încerca să-l ajutăm pentru a construi cât mai repede un lot competitiv, echilibrat. Ca obiective, un club precum Rapid nu poate să lupte în partea de jos a clasamentului. Și acest sezon, terminarea pe locul 6 în play-off a fost un eșec usturător, comparativ cu ce s-a investit.

Obiectivul este locurile 1-3, plus câștigarea Cupei României și participarea în cupele europene. Trebuie să fim mai puternici decât sezonul trecut și să oferim satisfacție publicului care a fost dezamăgit”, a declarat Moldovan, într-un interviu pentru Rapid TV.

Fostul internațional vrea comunicare!

”Nu știu dacă este un moment de tranziție, clubul are stabilitatea financiară necesară, o organizare foarte bună, iar eu trebuie să dau direcția și să asigur un echilibru în calitate de președinte.

Munca mea va fi orientată spre aspectul tehnic, spre centrul de formare, spre celula de scounting, spre partea de transferuri și spre cea de comunicare mai ales că avem o masă mare de suporteri, iar aceștia trebuie să fie informați cu multe aspecte din sânul clubului. Este important să ai transparență, să oferi dialog.

Nu am ezitat deloc atunci când mi s-a propus această funcție de către domnul Șucu, chiar am fost surprins puțin, pentru că aveam un alt plan. Sunt concentrat 100% pe ceea ce am de făcut aici la Rapid, chiar dacă o anumită experiență nu o am, dar o voi dobândi. Mă bazez pe competențele mele când spun asta”, a mai adăugat Moldovan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed