Decizia care a stârnit un nou scandal la Cupa Mondială 2022! Toată lumea s-a revoltat: ‘Fotbalul a murit’ / Foto

Este decizia care a stârnit un nou scandal la Cupa Mondială 2022! Toată lumea s-a revoltat după o fază de la meciul decisiv dintre Belgia şi Croaţia. Suporterii din întreaga nu au mai înţeles nimic.

Cupa Mondială 2022 stârneşte noi scandaluri şi controverse. Nici meciul decisiv dintre Croaţia şi Belgia nu a scăpat de această etichetă.

Decizia care a stârnit un nou scandal la Cupa Mondială 2022!

Croaţia – Belgia 0-0 şi ultimii au fost eliminaţi din competiţie. Totuşi, o fază încredibilă s-a petrecut în startul meciului. Mai exact, în minutul 15 centralul englez Taylor a acordat o lovitură de la 11 metri în favoarea vicecampioanei en-titre.

Anthony Taylor a indicat cu siguranță punctul cu var. Totuşi, în momentul în care Modric se pregătea să execute, arbitrul englez a fost chemat la marginea terenului. Cei de la VAR l-au făcut să anuleze penalty-ul acordat.

Sursa foto captura TVR

Tehnologia semiautomată de detectare a ofsaidului a stabilit că Lovren, care nu a atins mingea, dar a influențat faza, a fost în afara jocului. Taylor a luat decizia de a întoarce faza și a anulat penalty-ul.

La câteva momente distanță, a fost prezentată imaginea în urma căreia centralul a revenit asupra hotărârii inițiale. Potrivit graficii prezentate, Lovren ar fi avut câțiva milimetri din umăr în fața adversarului. Măsura luată de arbitru a fost aspru contestată în mediul online.

Pe rețelele sociale, internauții au reacționat imediat: ”Nu înțeleg nimic!”, ”Fotbalul, așa cum îl știam noi, a murit”, ”N-are niciun sens” sau ”Asta e prea mult” au fost doar câteva dintre comentarii.

Meciul s-a terminat 0-0, iar Croaţia este în optimile Cupei Mondiale 2022. De partea cealaltă, belgienii au terminat pe locul al treilea şi au părăsit competiţia.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari