De ce nu a ajuns, de fapt, Mircea Lucescu la Rapid! Anunţ clar despre antrenor. Chiar Răzvan Lucescu a făcut dezvăluiri complete

Răzvan Lucescu, fiul celui mai titrat antrenor român, a dezvăluit detalii din timpul negocierilor dintre oficialii celor de la Rapid și tatăl său! Actualul tehnician de la PAOK Salonic a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Mircea Lucescu nu ar fi dat curs ofertei lui Dan Șucu, acționarul majoritar din Giulești.

Conform spuselor lui Răzvan Lucescu, baza ProRapid ar fi reprezentat detaliul care ar fi influențat, majoritar, decizia tatălui său. Șeful celor de la Rapid nu poate administra terenul, deoarece Guvernul ar avea alte planuri în ceea ce privește întrebuințarea bazei.

De ce nu a ajuns, de fapt, Mircea Lucescu la Rapid!

„Aș fi vrut ceea ce și-ar fi dorit el. Eu sunt eu și știu ce vreau. Eu sunt atent la ceea ce fac eu, sunt preocupat și implicat total în ceea ce fac de aceea mă interesează mai puțin alte situații. Nu ma bag să îi dau sfaturi, știu cât de activ este și știu că poate suferi dacă stă acasă.

În același timp i-aș recomanda să se bucure de viață și fiind doar acasă. Mi-a spus-o și mie că a contat foarte mult chestia cu baza de antrenament. A zis că acum se apucă să se ducă de pe un teren pe altul, să nu aibă un control, o stabilitate.

România este o țară fantastică cu oameni speciali. Acum te întreb, chiar dacă nu mi-a spus asta și nu mi-ar mărturisi asta vreodată. Ai impresia că tatăl meu este un tip fricos, cariera lui ce spune? Și dacă l-ar fi bătut Gigi Becali un meci, meciul următor ar fi câștigat tata pentru că așa este în fotbal. Vedem ce va fi, nu se știe niciodată!”, a spus Răzvan Lucescu, conform fanatik.ro.

Giuleștenii l-au înlocuit, astfel, pe Mircea Lucescu cu Neil Lennon. Cel mai titrat antrenor român a dezbătut venirea irlandezului în Capitală.

„Este un om care a făcut performanţă. A câştigat campionate cu Celtic. Poate să aducă un suflu nou. Până la proba contrarie, trebuie sprijinit, ajutat. 

Nu pot oamenii de afară să condiţioneze alegerile unui patron care se gândeşte la viitorul acestei echipe. Din contră, este primul antrenor anglo-saxon în ţară.

Dacă nu îl primim cu încredere, după trei luni dispare el.  Nu este un om legat doar de acest contract. Are în spatele lui o carieră, nişte realizări. Un nivel material care îi permite să se retragă în orice moment. Să nu împingem noi un om să se retragă înainte de a demonstra ce poate să facă!”, spune Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed