Răzvan Lucescu a dat verdictul! Ce a putut să spună despre noul antrenor de la Rapid. Mesaj pentru Dan Şucu

Răzvan Lucescu a oferit prima părere despre noul antrenor de la Rapid. Tehnicianul care a obținut titlul de campion cu PAOK a dat verdictul despre schimbările pe care Dan Șucu a reușit să le facă la echipă.

După o lungă perioadă de negocieri cu Mircea Lucescu și cu Marius Șumudică, pentru preluarea băncii tehnice a Rapidului, Dan Șucu a dat lovitura cu Neil Lennon. Antrenorul a obținut cinci titluri cu Celtic.

Răzvan Lucescu a dat verdictul!

Răzvan Lucescu a oferit un interviu pentru Antena Sport în care a vorbit despre lovitura pe care a dat-o Rapidul, dar și despre schimbările pe care Dan Șucu le-a adus la clubul din Giulești, într-un timp așa scurt.

„Rapidul este pe un drum ascedent! Rapidul are în momentul de faţă un patron care a readus un echilibru şi a creat o stabilitate din toate punctele de vedere la club, faţă de ceea ce a fost în ultimii ani.

Deci Rapidul are capacitatea de a se bate la titlu. Mai departe depinde şi de cum vor munci. De cum va fi soarta în favoarea lor, contra lor, de o anumită conjunctură, de cum vor şti să gestioneze momentele dificile care vor apărea pe parcursul unui an. Pentru că absolut toate echipele din lumea asta, în timpul unui campionat, au şi momente de dificultate. Şi reuşesc să învingă cele care reuşesc să reacţioneze imediat şi să nu se lase dominate de frustrări”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed