David Popovici surprinde din nou! Decizia incredibilă luată de campionul român. Imaginile care îl dau de gol

David Popovici surprinde din nou! Decizia incredibilă luată de campionul român. Imaginile care îl dau de gol pe sportivul nostru. Totul s-a întâmplat la puţin timp după europenele în bazin scurt de la Otopeni.

David Popovici rămâne un tânăr modest, în ciuda banilor pe care îi câştigă. Are un salariu de 7000 de euro lunar la Dinamo. Asta pe lângă numeroşii sponsori care şi-au asociat cu el imaginea.

David Popovici surprinde din nou!

David Popovici surprinde şi cu ultimele imagini. Sportivul legitimat la Dinamo nu vrea să epateze cu veniturile pe care le are. Drept dovadă, conduce o maşină care nu trădează banii pe care îi câştigă.

Mașina pe care o conduce campionul român valorează puțin peste 13.000 de euro. Este vorba despre un model de Audi pe care mulți români și-l permit, conform prosport.ro. Deși își poate permite o limuzină de lux, în care să facă furori, David și-a luat un model mai vechi de Audi A3. Acesta valorează 13.250 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Mașina lui David este din 2014, însă marele nostru sportiv se poate descurca foarte bine și cu acest model, având în vedere traficul infernal din București, mai ales la orele de vârf.

Sursa foto prosport.ro

Acesta a fost surprins și în momentul în care lua masa alături de iubita sa. Asta după ce a cucerit o nouă medalie, cea de bronz, la Campionatele Europene de la Otopeni. Sportivul nostru este, momentan, în vacanţă.

În primele zile ale lui 2024 se va reapuca însă de antrenamente. Trebuie să tragă tare pentru că are în faţă un obiectiv uriaş. Vrea să rescrie istoria pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed