David Popovici surprinde din nou! Gestul uriaş al campionului român. Dezvăluirea care va impresiona pe toată lumea

David Popovici surprinde din nou! Gestul uriaş al campionului român. Dezvăluirea care va impresiona pe toată lumea. Sportivul nostru a făcut un nou gest uriaş care arată cât de mult îi pasă de cei cu probleme.

A trecut un an de la lansarea primului și singurului program gratuit de testare genetică pentru copiii cu cancer, cu acoperire națională. Acesta a fost marcat printr-un eveniment special, la Institutul Clinic Fundeni. A participat la eveniment şi David Popovici.

David Popovici surprinde din nou!

David Popovici a oferit primele 20 de fundițe aurii. Acesta este simbolul luptei împotriva cancerului pediatric. Au fost oferite copiilor care au învins această boală cruntă şi au devenit astfel Campioni ai Speranței.

Fundițele dăruite sunt doar o parte dintre cele 100 de bucăți realizate din medalia pe care David Popovici a obținut-o anul trecut la Mondialele de la Budapesta în proba de 200 m liber masculin. David a donat-o în cadrul programului cunoscut sub numele #SperanțaNuMoareDeCancer.

Alte 80 de fundițe, expuse într-un panou la Institutul Clinic Fundeni, își așteaptă campionii.

”Sunt un campion, dar asta doar pentru că am reușit să ating peretele mai rapid decât alții. Eu înot rapid, dar consider că responsabilitatea mea și a tuturor de fapt este să-i ajutăm pe ceilalți atunci când putem. E important să avem cât mai multe finanțări pentru astfel de programe cum este cel demarat de MedLife.

Ei au făcut primul pas și cred că și statul ar trebui să se implice mai mult ca principal finanțator”, a declarat David Popovici.

Gestul lui David Popovici vine în susținerea programului #SperanțaNuMoareDeCancer. Acesta a ajuns la aproximativ jumătate din numărul estimativ de copii diagnosticați cu cancer anual.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed