Femeia celebră care i-a sucit minţile sportivului! Cu cine se iubeşte rivalul lui David Popovici. Dezvăluiri şi imagini incendiare / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile sportivului! S-a aflat cu cine se iubeşte rivalul lui David Popovici. Dezvăluiri şi imagini incendiare. Cei doi au făcut totul public abia după un an de relație.

Kyle Chalmers, rivalul lui David Popovici, și Ingeborg Loeyning sunt împreună de un an de zile, dar abia acum au făcut acest lucru public.

Femeia celebră care i-a sucit minţile sportivului!

Kyle Chalmers este campion mondial en-titre în proba de 100 de metri liber și a câștigat aurul olimpic în 2016 la 100 m liber, iar acum se pare că a dat lovitura și pe plan amoros.

Deși existau zvonuri despre relația lor abia acum acest lucru a fost confirmat. „Da, suntem un cuplu de ceva vreme, de anul trecut din decembrie”, a spus ea pentru un ziar din țara sa natală.

Benefic pentru sportul pe care îl practică, dar considerat și un gest de iubire, Ingeborg s-a mutat în Australia.

„Nu am simțit nevoia să ne afișăm relația pe rețelele sociale. Înotul e un sport foarte popular în Australia, iar Kyle m-a avertizat că o să existe presiune, dar deocamdată lucrurile au decurs cu liniște și calm”, a mai spus înotătoarea din Norvegia.

Relația a fost confirmată și de Kyle

Kyle Chalmers și-a confirmat relația fără să folosească cuvinte. Înotătorul a purtat la o competiție în Japonia zilele trecute o cască pe care era scris numele norvegiencei.

Ingeborg Vassbakk Loeyning, în vârstă de 23 de ani, speră să obțină o medalie pentru țara sa la Jocurile Olimpice.

Înotătoarea a declarat că una dintre marile calități pe care le are este flexibilitatea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ingeborg Løyning (@ingeborgvloyning)

„Nu am fost tot timpul așa. Până la urmă e un proces, ca orice în viață. Ajungi bun într-un domeniu în care te antrenezi. Totul este despre a găsi o formă de antrenament pe care să o explorezi. Vrei să fii într-o formă bună, nu doar o înotătoare, vrei să poți să-ți controlezi corpul, să înțelegi cum funcționează și să-i înțelegi posibilitățile”, a spus ea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed