David Popovici face anunțul momentului! Ce s-a întâmplat la ultima cursă de la Europene. Dezvăluiri din interior ale campionului român

David Popovici face anunțul momentului! Ce s-a întâmplat la ultima cursă de la Europene. Dezvăluiri din interior ale campionului român.

Înotătorul român a a încheiat Campionatele Europene de natație în bazin scurt de la Otopeni cu o medalie de bronz obținută la 100m liber.

David Popovici face anunțul momentului

Multiplu medaliat mondial și european, David Popovici și-a încununat participarea la europene în bazin scurt cu o medalie de bronz, dar și cu satisfacția că și-a mulțumit fanii veniți special pentru el.

„Am fost pe pilot automat în cursă. În cele 46 de secunde n-am avut timp de nimic. Înainte de ultimul bazin m-am gândit că trebuie să rezist valurilor venite dinspre centrul bazinului. Pentru că, cu cât ești mai mic, cu atât trebuie să le înfrunți mai tare.

Încerc să fiu cât mai curajos, dar îmi vine să plâng când aud oamenii care au venit pentru mine la bazin, mă emoționează și mă ajută”, a declara David Popovici, după cursa de 100 de metri liber.

Surpriza din lotul României

Andrei Ungur a câștigat și el o medalie de bronz la 100 de metri spate. Surpriza plăcută a fost însă puștiului de 16 ani Robert Badea. Puștiul antrenat de Iulia Becheru s-a clasat pe locul 5 în finala probei de 400 de metri mixt, de la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt de la Otopeni.

 „Este extraordinar acest loc 5, am avut nevoie de push-ul oferit de public. Nici nu mă gândeam la finală astăzi, eram demoralizat complet, dar am avut oamenii potriviți lângă mine. Antrenoarea mi-a spus să mă distrez la cursă și asta am reținut. La ultima sută am tras mult pentru că l-am văzut pe cel de lângă mine și mi-am dorit să-l depășesc”, a spus Robert Badea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed