Darren Cahill, vizită-surpriză la Academia lui Patrick Mouratoglou! Are legătură cu procesul de dopaj al Simonei Halep!

Darren Cahill, celebrul antrenor australian cu care Simona Halep a devenit lider al clasamentului WTA, a fost primul care a susținut-o public pe dubla campioană de Grand Slem când s-a aflat că a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Și primul care a garantat pentru nevinovăția Simonei, suspendată provizoriu până la proces.

De asemenea, Cahill a venit imediat în România pentru a o sfătui pe Simona, dar și să discute cu foștii membri din staff-ul sportivei: antrenorul Daniel Dobre și preparatorul fizic Teo Cercel. Ulterior, australianul s-a întâlnit și cu fostul manager al sportivei, Virginia Ruzici.

Cahill este convins că integritatea Simonei Halep este impecabilă, de aceea continuă pe firul poveștii și investighează. Cea mai recentă destinație? Fostul antrenor al Simone a vizitat Academia actualului antrenor, Patrick Mouratoglou, care înainte să înceapă procesul de dopaj.

„Oprire la Academia Mouratoglou! Am plecat de acolo dorindu-mi să fiu din nou acel tânăr în vârstă de 17 ani care vrea să devină jucător profesionist de tenis, de acum 40 de ani. Facilități, locație și atmosferă uimitoare. Bravo, Patrick Mouratoglou!”, a fost mesajul lui Darren, care de altfel ar fi fost cel care i-ar fi sugerat româncei să meargă la academia din sudul Franței.

Laudele lui Cahill la adresa lui Mouratoglou n-au fost însă pe placul unor urmăritori. „Ți-a spart cineva contul? Tweet-ul tău este cel puțin surprinzător!”, a fost unul dintre comentarii.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari