Darren Cahill și Patrick Mouratoglou, reacţii emoţionante! Eveniment teribil în plin scandal. Anunţurile antrenorilor Simonei Halep

Lumea tenisiului a fost zguduită de moartea lui Nick Bollettieri. Darren Cahill și Patrick Mouratoglou au reacționat imediat pe rețelele de socializare.

Cahill și Patrick Mouratoglou, cei doi antrenori care s-au ocupat de antrenamentele Simonei Halep în ultimii ani au fost afectați de dispariția lui Bollettieri.

Darren Cahill și Patrick Mouratoglou, mesaje emoționante

Primul care a reacționat a fost Darren Cahill. Acesta a postat pe Twitter câteva rânduri în memoria lui Nick Bollettieri.

„Un pionier, un vizionar, un credincios și un lider. Cel mai important, un antrenor grozav și un om care a avut timp pentru oricine iubea tenisul. RIP Nick. Ne va fi dor de tine, dar vei fi amintit pentru totdeauna ca o legendă a sportului nostru”, a scris Darren Cahill pe contul personal de Twitter.

Și Patrick Mouratoglou a reacționat la scurt timp și și-a exprimat regretul pentru trecerea în neființă a fostului mare antrenor.

„Sunt foarte întristat de pierderea lui Nick Bollettieri. Familia tenisului a pierdut pe cineva foarte important astăzi, cineva care a făcut ca industria noastră să crească și a deschis oportunități pentru antrenori și jucători.Ne vom aminti de ființa umană foarte specială care ai fost și ne va fi dor de tine.”, a fost mesajul transmis de Patrick Mouratoglou.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari