Darren Cahill nu s-a mai abţinut! Intervenţie de ultimă oră în cazul Simonei Halep. Ce a spus antrenorul australian / Foto

Darren Cahill nu s-a mai abţinut! Intervenţie de ultimă oră în cazul Simonei Halep. S-a aflat ce a spus antrenorul australian după ultimele evenimente din cazul de dopaj al campioanei noastre.

Darren Cahill continuă să o apere cu înverşunare pe Simona Halep. Tehnicianul nu şi-a schimbat părerea despre româncă, deşi aceasta are parte de noi acuzaţii.

Intervenţie de ultimă oră în cazul Simonei Halep

Simona Halep a fost acuzată de o încălcare separată a programului anti-doping. Asta la 8 luni după suspendarea provizorie pentru dopaj. Darren Cahill își păstrează convingerile că românca e nevinovată.

„Susțin fiecare cuvânt din declarația mea inițială încă din octombrie! Credința și sprijinul meu față de Simona sunt neclintite. Aștept cu nerăbdare să aibă șansa de a-și prezenta cazul comisiei independente cât mai curând posibil”, a afirmat Darren Cahill, actualul antrenor al lui Jannik Sinner.

În prima declarație a sa vizavi de cazul Simonei australianul o apăra cu înverşunare. „Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc. În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero.

Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Simona spunea mereu «Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal. Dacă nu ești sigur, nu îl iau».

Ambii credem în programul de testare al Agenției Internaționale de Integritate. Mereu discutam despre numărul de dăți în care a fost testată, atât în turnee, cât și în afara lor. A făcut-o fără să se plângă, fiind sigură că și alți atleți erau testați la fel de des.

Era important pentru ea să concureze împotriva unor sportivi era important pentru ea. Este important pentru toată lumea. Integritatea Simonei este impecabilă”, a fost o parte din mesajul lui Cahill.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed