Darius Olaru face anunţul serii! Ce spune despre lupta la titlu: ‘Treaba nu e încheiată’ + Ce spune despre golul lui Florinel Coman

Darius Olaru face anunțul serii după victoria cu CFR Cluj. Jucătorul de la FCSB a comentat lupta pentru titlu și spune că își dorește foarte mult să ajungă acolo. Mesajul incredibil despre Florinel Coman.

După victoria care i-a adus mai aproape de câștigarea titlului de campioni ai României, 1-0 cu CFR Cluj, Darius Olaru a vorbit despre partida incredibilă. Unul dintre favoriții lui Gigi Becali a comentat prestațiile lui Florinel Coman din sezonul actual.

Darius Olaru face anunţul serii!

„Am făcut o partidă foarte bună în această seara! Am reușit să menținem posesia și să creem mai multe ocazii. Am reuși și să suferim în momentele mai puțin dificile. 

Ne bucurăm! Am muncit foarte mult pentru acest meci, chiar am vorbit și înainte. Undeva la 7-8 luni ne-a luat să facem un meci de acest gen.

În această seară cred că am reușit să facem un meci bun și mai mult de atât, am reușit să le facem pe plac fanilor care au venit într-un număr foarte mare.

(nr. fanii CFR-ului) Nu știu, nu vreau să mă gândesc la fanii lor. Vreau să mă gândesc la fanii noștri care au fost minunați, ne-au susținut pe toată durata partidei. 

(nr. diferența de puncte dintre locul 1 și 2) Treaba nu este încheiată, mai avem de tras. Știm că suntem foarte aproape (nr. de titlu), dar trebuie să ne gândim la următoarea partidă.

Au fost unele momente mai dificile pe durata acestui sezon, dar am știut să face față. Ne-am maturizat și trebuie să luptăm în continuare. Trebuie să fie anul nostru.

E foarte dulce victoria (nr. cu CFR Cluj). Tot timpul am avut meciuri dificile cu ei, dar cum am spus, am avut o partidă bună și per total meritam victoria.

(nr. golul lui Florinel Coman) Extraordinar! O lovitură liberă va fi ca un penalty pentru el. Un jucător extraordinar. Ne bucurăm că l-am avut lângă noi pe teren, în acest sezon. Cine știe ce ne rezervă viitorul și clar este meritul foarte mare al lui”, a spus Darius Olaru la finalul meciului, în direct la Digi Sport TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed