Final pe muchie de cuţit în Gruia! S-a terminat CFR Cluj-FCSB. Pas uriaş spre titlu pentru echipa lui Elias Charalambous

Final pe muchie de cuţit în Gruia! S-a terminat CFR Cluj-FCSB. Pas uriaş spre titlu pentru echipa lui Elias Charalambous. Vicecampioana avea 10 puncte avans faţă de adversară înaintea disputei din Gruia.

Băieţii lui Elias Charalambous au început tare meciul cu rivala din Gruia. Putea deschide scorul foarte repede.

S-a terminat CFR Cluj-FCSB

Adrian Şut a tras de la distanţă, dar gazdele au fost salvate de bară. Nu au mai avut ce face câteva minute mai târziu. Atunci, Florinel Coman a obţinut o lovitură liberă pe care a transformat-o tot. el.

A executat perfect lovitura liberă de la aproximativ 20 de metri de poartă. Execuția șeptarului roș-albastru a perfectă, bară transversală-gol, fără șanse pentru Sava. Apoi, clujenii au încercat să revină în joc, dar nu au mai reuşit pe finalul primei reprize.

Gazdele au început partea a doua mai bine, dar Bîrligea nu a reuşit egalarea. Apoi, Darius Olaru şi Florinel Coman au ratat ocazii importante. În final, după o altercaţie, Abeid a fost eliminat. Scor final CFR Cluj-FCSB 0-1 şi băieţii lui Elias Charalambous se distanţează la 13 puncte de CFR Cluj şi CSU Craiova. Ar putea fi campioană, chiar după etapa viitoare, prin jocul rezultatelor.

CFR Cluj – FCSB, echipe de start:

CFR Cluj: R. Sava – Cr. Manea, M. Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – C. Deac, Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Mogoș, Kresic, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Francisc Dican

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

FCSB are o singură soluție ofensivă pe banca de rezerve, pe Eduard Radaslavescu.
Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu” (Cluj)
Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti). Asistenți: Valentin Avram (Bucureşti), Andrei Constantinescu (Bucureşti) Arbitru VAR: Radu Petrescu (Bucureşti), Asistent VAR: Alexandru Vodă (Alba Iulia)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed