Darius Olaru a dat lovitura! Anunţ de ultimă oră despre jucătorul lui Edi Iordănescu. Totul a devenit public

Darius Olaru a dat lovitura! A apărut un anunţ de ultimă oră despre jucătorul lui Edi Iordănescu. Totul a devenit public.

Darius Olaru a fost ales cel mai bun jucător al lunii ianuarie! Pe locul doi s-a situat Florinel Coman, un alt fotbalist de la FCSB.

Darius Olaru a dat lovitura!

Dennis Man, jucătorul Parmei, s-a clasat pe locul trei. El este într-o formă excelentă, marcând și în ultimul meci al Parmei, împotriva Pisa.

Iată clasamentul final al tricolorilor lunii ianuarie, potrivit frf.ro:

1. Darius Olaru 63,3% (10 puncte)
2. Florinel Coman 14,7% (6 puncte)
3. Dennis Man 11% (3 puncte)
4. Denis Drăguș 7,6%
5. Louis Munteanu 3,4%.

Gabi Balint: „Cred că li se potrivește”

Gabi Balint știe în ce campionat ar putea evolua Darius Olaru și Florinel Coman. Fostul internațional a spus că La Liga ar fi potrivită pentru jucătorii de la FCSB, dar crede că cei doi mijlocași trebuie să depună eforturi mari pentru a obține un transfer important.

Gabi Balint a mai spus că Darius Olaru și Florinel Coman sunt cei mai buni jucători din campionatul României, conform Sport.ro.

„Eu le doresc tuturor, nu numai lui Coman sau Olaru, să ajungă în Spania. E un campionat superb, un fotbal tehnic, cred că li se potrivește. Ce să le zic, le urez mult succes, încă mai au de tras.

E adevărat, cei doi jucători sunt cei mai buni la ora actuală din campionatul nostru. Eu cred că toți își doresc să plece, nu pot decât să le țin pumnii”, a spus Gabi Balint, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed