Dana Budeanu a spus că `e singurul bărbat din România care știe să poarte costumul de mafiot` ! Acum Gigi Becali îmbracă haine cu crucea pe piept și pe căciulă!

Gigi Becali a surprins de la începutul anului prin vestimentația afișată aproape la fiecare apariție publică. Pare să fi renunțat la costum, în favoarea hainelor de culoare neagră și a unei căciuli pe cap, pe care sunt sunt brodate două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NIKA”, care înseamnă „Iisus Hristos biruiește”.

Gigi Becali cruce
Sursa FOTO: Captura video

Gsp.ro scrie că hainelor purtate de Becali sunt realizate de un celebru creator de modă român. Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale a României.

Până acum, Becali era recunoscut pentru costumele sale elegante și accesoriile de mii de euro pe care le afișa. Era lăudat chiar de celebra Dana Budeanu, într-unul dintre Verdictele cu care creatoarea de modă a făcut senzație în online.

„Bă, dacă nici Gigi n-are costume, nu mai are nimeni! Omul știe cu care costum trebuie să se așeze și pe care să-l deschidă sau nu. E singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot.

Mimica lui Gigi, gesturile lui…e vulcanic, natural, asumat, cum trebuie să fie orice bărbat. Felul în care Gigi Becali poartă hainele și felul în care își poartă garderoba e de neegalat în România”, a spus Dana Budeanu.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed