Avertisment clar pentru Gigi Becali! Ce este obligat să facă şeful de la FCSB. Poate pierde o sumă importantă de bani

Avertisment clar pentru Gigi Becali! S-a aflat ce este obligat să facă şeful de la FCSB. Poate pierde o sumă importantă de bani dacă nu ia decizia mai repede. Florin Prunea se implică într-o problemă importantă a vicecampioanei.

Gigi Becali este sfătuit să îl împrumute pe unul dintre portarii celor de la FCSB. Florin Prunea spune că Andrei Vlad ar trebui să plece la o altă echipă unde să apare meci de meci.

Avertisment clar pentru Gigi Becali!

Florin Prunea îi transmite lui Gigi Becali că Andrei Vlad nu mai trebuie să rămână rezervă la FCSB. Ștefan Târnovanu i-a luat locul, iar Vlad ar trebui să plece la altă echipă, unde să evolueze mai mult.

„Unul dintre ei ar trebui să plece, iar eu cred că Vlad. E păcat să stea pe margine, trebuie să joace. Timpul trece foarte repede, te trezești că îl ți pe margine și îl pierzi. Psihicul contează foarte mult la un portar tânăr. În Italia și Anglia au portar titular și portar rezervă, știi unde te duci, dar acolo sunt multe competiții”, a spus Florin Prunea, conform prosport.ro.

Evoluțiile foarte bune ale lui Târnovanu i-au adus acestuia inclusiv convocările la prima reprezentativă a României. Portarul celor de la FCSB a comis câteva greșeli în ultima perioadă, ultima fiind împotriva Universității Craiova, când a ieșit neinspirat la golul oltenilor.

Imediat a apărut și reacția lui Gigi Becali. „Dacă mai face una d-asta (n.r. Ştefan Târnovanu), apără Vlad. Ce să cauți acolo? Dădeau cu capul, erau cinci acolo. Și Cristea, dă bă cu capul! Tot timpul sare la cap cu capul în jos. De-aia nu joacă. Păi sari la cap cu capul în jos? Sari cu capul în sus”, a răbufnit Gigi Becali, la începutul săptămânii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed