Dan Șucu face revoluţie la Rapid! Jucătorii de titlu care vin în Giuleşti. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Dan Șucu este hotărât să schimbe tot la Rapid pentru ca echipa să revină la forma pe care a avut-o în sezonul regulat. Dezvăluiri din interior despre jucătorii de titlu care urmează să vină în Giulești.

De când a început play-off-ul din Superliga, Rapidul a început cu stângul. Primul meci, cu Farul, a fost un eșec de 2-1, după care, scorul s-a repetat și în etapa a doua, cu CSU Craiova. Ultimul eșec, de 4-1 cu CFR Cluj, i-a pus capac lui Dan Șucu, care face schimbări majore în Giulești.

Dan Șucu face revoluţie la Rapid!

Momentan nu este demis nimeni, nici antrenorul principal, Cristiano Bergodi, nici jucătorii. Însă, la finalul sezonului, este posibil să plece mulți jucători, mai ales tehnicianul, care nu mai este văzut bine în rândul suporterilor.

Dan Șucu și Victor Angelescu au început deja să urmărească noi jucători pentru a-i transfera a Rapid în perioada de mercato din vară.

Potrivit gsp.ro, Darko Velkovski, fubdașul de la Dinamo se află pe lista giuleștenilor, care urmăresc să îl aducă la Rapid, din postura de jucător liber de contract. Mino Sota, mijlocașul central al sibienilor, care a intrat în ultimele luni de contract, se mai află în vizorul oficialilor.

Se pare că pe lista patronulor din Giulești se află și Louis Munteanu, jucătorul care se află sub formă de împrumul la Farul de la Fiorentina, despre care Gică Hagi spunea că nu îl mai poate ține la echipă încă un sezon.

Însă mutarea lui Munteanu la Rapid nu este una destul de ușoară, cum ar putea fi cea a jucătorului de la FC Hermannstadt. Pe urmele jucătorului de la Farul mai este și Gigi Becali. Latifundiarul a anunțat public zilele trecute că este interesat de serviciile acestuia.

Jucătorii spun adio Rapidului

Daca oficialii clubului vor să facă trasferuri pe bandă rulantă pentru a intra în forță în noul sezon de Superliga, urmează şi despărţiri.

„Sunt anumiți jucători care ne-au dezamăgit. Vom lua anumite măsuri foarte dure cu anumiți jucători. Dacă nu înțeleg ce vrem să facem aici, nu vor mai rămâne. Am luat decizia să nu ne mai bazăm pe alți jucători, după ce am vorbit și cu Cristiano. Nu ne vom mai baza pe ei. De la unii avem așteptări mai mari. Nu aș vrea să generalizez. Sunt unii jucători care au venit și trag foarte mult”, spunea Victor Angelescu după meciul cu CFR Cluj.

Ei bine, din cauza aportului sub așteptări, echipa se va despărţi de Dragoș Grigore, Alexandru Albu, Damjan Djokovic și Cătălin Cîrjan.

Andrei Borza, ar putea pleca de la echipă. După escapada sa, după eșecul cu Poli Iași, a fost înlocuit cu Robert Bădescu. Christopher Braun, ar putea pleca și el de la Rapid, mai ales după ultimul meci al echipei, cu CFR Cluj.

Cătălin Vulturar, Claudiu Micovschi și Rareș Pop, aflați sub formă de împrumut la UTA, dar și Cristi Ignat, care este la Mioveni, sunt jucători care vor reveni la Rapid la finalul acestui sezon, și pe care Dan Șucu vrea să îi păstreze. Și Jakub Hromada, mijlocașul aflat sub formă de împrumut de la Slavia Praga, ar putea fi transferat definitiv, pentru suma de 500.000 de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed