Dan Șucu se va enerva cumplit! Atac devastator la adresa celor de la Rapid. Un fost preşedinte i-a distrus după meciul cu FCSB

Dan Șucu se va enerva cumplit când va auzi declarațiile! Atac devastator la adresa celor de la Rapid după derby-ul de aseară. Un fost preşedinte i-a distrus după meciul cu FCSB. Giuleştenii au reuşit un egal, scor 2-2, pe Arena Naţională, cu rivala.

Rapid a încheiat seria neagră și a reușit un rezultat de egalitate cu FCSB, 2-2. Dan Șucu a fost mulțumit de prestația echipei sale, chiar dacă acest rezultat îi pune piedică Rapidului în drumul spre Europa.

Dan Șucu se va enerva cumplit!

Jocul giuleștenilor a fost diferit în a doua repriză față de prima. La începutul meciului, alb-vișinii au atacat și au creat opt faze de poartă. În partea secundă, echipa s-a retras și le-a dat roș-albaștrilor șansa de a ataca. Scorul a fost deschis de FCSB, în minutul 10 prin Darius Olaru. Rapid a revenit și a egalat în minutul 12, prin golul marcat de Krasniqi. După numai patru minute, Rahmani și-a adus echipa în avantaj. Alexandru Băluță nu a ezitat să le spulbere bucuria giuleștenilor, egalând în minutul 57.

„Zero pe plan ofensiv, practic. O repriză dominată total de FCSB, 70% posesie… Nu știu de ce au vrut să se retragă atât de repede. Atât poate echipa în acest moment, iar eu știu de ce, dar nu vreau să intru în detalii. Cum am spus la pauză, Rapid rămâne fără oxigen în repriza secundă”, a declarat Sichitiu, la GSP.

FCSB rămâne lider în Superliga cu 45 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 cu 29 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed