Înlocuitorul lui Cristiano Bergodi face dezvăluirea serii! Mesajul lui Bogdan Lobonţ la finalul meciului: ‘Normal că suntem nemulţumiţi’ + Ce spune despre golul 2 al celor de la FCSB

Rapid a încheiat șirul nesperat de eșecuri în play-off! Gruparea giuleșteană a reușit să-i facă față cu brio liderului din Superliga, 2-2, sâmbătă seară, pe Arena Națională. Rapid a condus rivala cu 2-1 în prima repriză a duelului, siguri de victorie. FCSB le-a spulberat speranțele alb-vișiniilor, spre finalul serii.

Deși a bifat patru eșecuri consecutive din tot atâtea etape disputate în play-off-ul competiției interne, Rapid a reușit să fure un punct tocmai de sub nasul liderilor de la FCSB. Rapidiștii rămân, de altfel, pe cea de-a cincea poziție în clasament, cu un total de 29 de puncte.

Bogdan Lobonț, mesaj clar la finalul FCSB-Rapid!

Bogdan Lobonț a preluat echipa la scurt timp după demiterea lui Cristiano Bergodi, din funcția de antrenor principal al grupării. Tehnicianul interimar al celor de la Rapid a analizat derby-ul cu FCSB și a tras o concluzie clară: alb-vișinii au nevoie de o resuscitare urgentă la nivelul lotului.

”Normal că suntem nemulţumiţi. Puteam mult mai mult. E foarte mult de muncă. E foarte mult de muncă la apartenenţa pentru ce înseamnă Rapid. Tot timpul, sunt probleme. Să muncim în această direcţie. Referitor la meci puteam să câştigăm sau să pierdem. Am anticipat că va fi o partidă fantastica. Am suferit, am pus probleme. Ne pare rău că l-am pierdut pe Hromada.

Nu aveam cum să văd faza de la golul al doilea al lor. Primele 7-8 minute am arătat teamă, apoi am fost bine. Am marcat 2 goluri, al treilea anulat de VAR.

Încercăm să ne recuperăm cât mai repede. Începând de acum avem 3 meciuri apropiate unul de celălalt. Au schimbat jucătorii, nu eu. Nu ai ce să schimbi. Nu poţi schimba în 6 luni, dar în 5 zile!”, a admis Lobonț, la digisport.ro.

În următoarea etapă din play-off, Rapid se va duela cu Farul Constanța, meci programat pe data de 24 aprilie, de la ora 19.00, la Ovidiu!

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed