Dan Șucu s-a enervat! Atac devastator la adresa unui milionar. Totul a ieșit la iveală chiar acum

Dan Șucu s-a enervat! Atac devastator la adresa unui milionar. Schimb de replici cu amenințări subtile. Totul a ieșit la iveala abia acum.

Dan Șucu, conflict deschis cu Marian Iancu! Afirmațiile fostului patron de la Poli l-au intrigat pe șeful giuleștenilor. Nu acceptă așa ceva.

Dan Șucu s-a enervat. Conflict deschis cu Marian Iancu!

Marian Iancu l-a pus la zid pe patronul rapidiștilor de fiecare dată când a avut ocazia. Fostul patron al Politehnicii Timișoara este nemulțumit de felul în care Dan Șucu patronează formația din Capitală.

În schimbul replicilor sale acide constante, Dan Șucu i-a trimis un mesaj categoric lui Marian Iancu.

„Mi-a transmis domnul Șucu, oficial, că drumul meu este departe de el, cât e el la Rapid. Să dea Dumnezeu să fie cât mai mult timp, dar nu în felul în care conduce astăzi. Bani puțini, iluzii mari, avem obiective mari și cum ne vine o hârtie prin fax la club vindem pe oricine. Dacă o să vină o ofertă pentru Șucu, mare minune dacă nu se vinde și pe el.

(n.r. cum l-au schimbat anii de închisoare) Poate că sunt un pic mai ponderat. Anii ăștia în care am ieșit din prim-plan și nu am mai stat ancorat în realitățile vieții, pentru că acolo am dus o viață mai ordonată, simplistă, pot spune că sunt mai așezat, cu gândul la echilibru.

Suntem prea bătrâni ca să ne mai certăm, pentru că nu avem timp să ne împăcăm, cam așa ceva. Ăsta ar fi răspunsul, că sunt mai așezat, dar doar un pic”, a spus Marian Iancu, potrivit Un Podcast, difuzat pe Youtube.

Iancu, așa cum a obișnuit, a dezaprobat puternic una dintre cele mai recente decizii ale lui Dan Șucu, în ceea ce privește transferul lui Marko Dugandzic în Arabia Saudită.

„Credeți că Dugandzic mai pleca dacă era Șumudică? Niciodată! L-ați auzit pe maestrul italian (n.r. – Bergodi) spunând ceva? Liniște! «Mucles», ca să folosesc o vorbă din Giulești.

Nu se face așa. Ce e argumentul ăla, că a avut ofertă bună, că nu puteau să-l țină? Pe cine păcălești tu? El e la ordin, are contract cu tine. Nu se pregătește, îl duci la echipa a doua, a treia, îl lași să sufere acolo și peste un an nu-l mai cumpără nimeni”, susținut fostul patron de la Poli.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed