Dan Şucu face anunţul nopţii! Mesaj pentru noul idol al Giuleştiului. Ce se va întâmpla cu Rrahmani + De ce nu s-a uitat la penalty

Dan Şucu face anunţul nopţii! Mesaj pentru noul idol al Giuleştiului. S-a aflat ce se va întâmpla cu Rrahmani. Patronul celor de la Rapid era în culmea fericirii după victoria cu CFR Cluj, scor 3-1.

Dan Şucu nu  s-a mai abţinut. S-a bucurat enorma pentru victoria cu CFR Cluj. Recunoaşte că la penaltyul din startul meciului nu a avut puterea să se uite.

Dan Şucu face anunţul nopţii!

În urma acestui rezultat, Rapidul lui Dan Şucu a urcat pe locul 3 în Superliga, cu 18 puncte. CFR Cluj rămâne pe poziția secundă, cu 19 puncte.”Cel mai frumos meci din sezonul acesta. (n.r. dacă îi mărește salariul lui Rrahmani ca să nu plece) Doamne ajută. Nu m-am putut uita la penalty, decât la reluare”, a spus Dan Șucu, la finalul meciului.

Foarte bucuros a fost şi Claudiu Petrila, venit la Rapid chiar de la CFR Cluj. „Ne bucurăm că am câştigat. E un sentiment frumos când dai gol, chiar dacă împotriva fostei mele echipe. Dau totul pentru Rapid ca să câştigăm. Ne-am motiva bine la pauză. În repriza a doua am corectat greşelile şi ne-a mers mai bine în a doua parte. Nu vreau să demonstrez nimic.

Am dat totul pentru Rapid şi aşa voi face în continuare indiferent de adversar. Mă simt foarte bine, mi s-a acordat încredere. Dau şi eu încrederea înapoi ca să zic aşa. Ştiau şi ei că trebuie să lupţi. Noi am luptat mai mult. E o victorie foparte importantă. 3 puncte care ne duc pe podium. Săpunaru ştie să ne motiveze înainte de meci. Are foarte multe discursuri pentru a ne motiva”, a spus Claudiu Petrila, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed