Dan Şucu îşi pierde vedeta! Ofertă de ultimă oră pentru vedeta celor de la Rapid. E dorit de o echipă de Champions League

Dan Şucu primește o ofertă de nerefuzat pe numele golgheterului echipei. Rapidul este foarte aproape să îl piardă pe atacantul kosovar, după ce o echipă din Champions League și-a arătat interesul pentru jucător.

Un sezon excelent în tricoul Rapidului a reușit Albion Rrahmani să facă, iar acest lucru a pus pe urma lui echipe grele din fotbalul internațional.

Dan Şucu îşi pierde vedeta! Ofertă de ultimă oră pentru vedeta celor de la Rapid

După ce oficialii de la Rangers, echipa lui Ianis Hagi, și-au și-au arătat interesul pentru atacant, Dan Șucu mai primește o ofertă pentru Albion Rrahmani.

Potrivit gazetaexpress.com, Bologna, echipă din Serie A, l-a pus pe kosovarul de la Rapid în capul listei de transferuri. Se pare că, oficialii clubului sunt foarte aproape de a-l pierde pe Joshua Zirkzee. Starul echipei este dorit de Manchester United.

Rrahmani este cotat la 3.5 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate. Acesta a reușit să se impună la Rapid foarte ușor, după transferul din luna august 2023. Atacantul a marcat nu mai puțin de 17 goluri, în 26 de meciuri disputate în toate competițiile.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed