S-a aflat adevărul despre Ianis Hagi! Răzvan Lucescu a dat cărţile pe faţă. Ce se întâmplă, de fapt, cu tricolorul

Răzvan Lucescu a analizat prestațiile lui Ianis Hagi, din cadrul partidelor disputate de către echipa națională, la EURO 2024! Antrenorul care tocmai a câștigat titlul de campioană cu PAOK Salonic, este de părere că internaționalul român nu este dispus la efort.

Lucescu a transmis că, pentru a se face observat, mijlocașul are nevoie de o echipă în spate, pentru a-l ajuta. Tehnicianul consideră că jucătorul celor de la Rangers este extrem de ambițios și muncitor.

Răzvan Lucescu a dat cărţile pe faţă!

Lucescu Jr. a reamintit și atitudinea de lider expusă de către căpitanul naționalei, Nicolae Stanciu.

„Eu cred că Ianis la așa cum este el construit, cu talentul lui are nevoie de o echipă în spate care să-l ajute foarte mult, să-și pună în valoare tehnica și viziunea lui de joc.

El nu este un jucător de efort deosebit! El este un jucător care trebuie să știe că ceilalți sunt bine poziționați, că-l acoperă când face vreo greșeală, să aibă această liniște și libertate de a face și greșeli pentru a-și pune în valoare calitatea lui, viziunea în primul rând a jocului.

Habar n-am, nu știu dacă este un lider! Liderii se nasc, se și educă. Trebuie să aibă ceva. Nu-l cunosc ca om, știu că este un jucător foarte serios, cu ambiție și determinare foarte mare.

Ianis Hagi are o viziune extraordinară, are o calitate de joc, de pasă, cum nu sunt mulți în momentul de față în echipa națională. Nu pot să vorbesc de afară… Nicolae Stanciu este un lider? Din imaginile pe care le-am văzut mi s-a părut că are ceva. L-am văzut la conferința de presă, pe teren, plus ideea de a lua numărul lui Moruțan!”, a declarat, conform gsp.ro, Răzvan Lucescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed