Elias Charalambous a primit ordin! Ce este obligat să facă antrenorul celor de la FCSB. Mihai Stoica a spus clar

Mihai Stoica a prefațat demersul grupării roș-albastre, în Champions League! Președintele Consiliului Administrativ de la FCSB a vorbit despre posibila „dublă” pe care elevii lui Elias Charalambous o pot disputa, contra celor de la Maccabi Tel Aviv.

Marți, 9 iunie, de la ora 22.00, FCSB se va duela cu Virtus, campioana din San Marino. În cazul în care roș-albaștrii se vor califica, aceștia se vor lupta cu Maccabi Tel Aviv, în turul doi al Ligii Campionilor.

Ce este obligat să facă antrenorul celor de la FCSB!

Partida tur se va disputa pe data de 23 sau 24 iulie, pe stadionul Steaua. Returul din Ungaria este programat pe data de 30 sau 31 iulie.

Mihai Stoica a analizat adversara din Israel și este de părere că FCSB se va impune doar dacă o va domina pe Maccabi Tel Aviv, din punct de vedere fizic.

„Aveam multe echipe mai slabe decât Maccabi de care puteam să dăm. Era Helsinki, era Apoel. Sunt 8 titulari de la meciul cu Olympiakos de la Pireu, când i-au bătut cu 4-1. Am văzut meciul, voiam să știu la ce nivel sunt. Opt titulari sunt și acum.

L-au pierdut pe Sahar care juca, pe Milson care nu știi dacă vine sau nu. Mai sunt Revivo și Turgeman, dar acolo chiar au. Forța lor este Zahavi, Peretz, Biton. Zahavi are 37 de ani, dar e bun de tot. Și la echipa națională ne-a dat gol. Milson nu vrea să mai vină, dar ei nu-l lasă să plece. Atenție, Maccabi dă salarii de peste un milion!

Preluăm statutul de cap de serie dacă îi scoatem. Ăsta e marele avantaj, că până la meciul cu noi ei nu joacă niciun meci oficial. Am tot sperat că schimbă sistemul, că a jucat cu 5 pe fund, dar nu l-a schimbat. Au calitate. Returul va fi în Ungaria.

Mă gândesc că, în Ghencea, fizic să-i dominăm, că au jucători foarte buni. Valoare au, dar dacă putem să îi depășim fizic evident, putem să tranșăm din tur, mă gândesc!”, a spus, la Prima Sport, Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed