Dan Şucu face mutarea verii! Vedeta celor de la Rapid pleacă de la echipă. Suma imensă care va fi încasată

Dan Șucu, finanțatorul giuleștenilor, face mutarea verii! Vedeta celor de la Rapid pleacă de la echipă în această vară. Suma imensă care va fi încasată de club dacă transferul va fi finalizat.

Dan Șucu poate da lovitura pe piața transferurilor, dacă își vinde vedeta. Mai multe cluburi din străinătate și-au arătat interesul și oferă sume importante de bani în schimbul serviciilor jucătorului.

Dan Șucu face mutarea verii!

Cristian Cernodolea, agent FIFA și avocat specializat în sport, a vorbit despre posibilitatea ca Albion Rrahmani să plece în această vară de la Rapid. Cernodolea este sigur că atacantul în vârstă de 23 de ani că se va transfera în următoarele săptămâni pentru mai mult de 6 milioane de euro.

Se spune că Rrahmani care a venit vara trecută în România, de la FC Ballkani, în schimbul a 600.000 de euro, ar fi curtat inclusiv de Rangers. În primul sezon, kosovarul a marcat 17 goluri și 5 pase decisive în 26 de apariții oficiale.

După cum era de așteptat în urma evoluției foarte bune, Rrahmani a atras deja interesul mai multor cluburi din străinătate.

„Știind piața și ce se întâmplă în piață, sunt absolut convins că Rrahmani va pleca în vara asta. Știu că Rapid are oferte pe masă. Există multe echipe care au venit să-l vadă, echipe importante, au fost scouterii lor la meciuri în București. Sunt convins că pe unii dintre ei i-a impresionat, am informații în acest sens.

Dacă ar fi să estimez, aș spune că la momentul ăsta sunt aproape convins că Rapid are între 5 și 6 milioane pe masă pentru Rrahmani. Și nu cred că o să-l vândă pe suma asta, clubul țintește undeva spre 7-8 milioane.
E un atacant cu calități particulare, are viteză, e tehnic, vede bine poarta, pasează, nu e genul de «9» clasic, precum Blănuță, de exemplu, un atacant puternic, înalt. Există multe echipe care caută exact genul lui Rrahmani de atacant. Cu siguranță se vinde vara asta pentru mai mult de 6 milioane”, a declarat Cernodolea, potrivit gsp.ro.

Cei de la Rapid își doresc un lot cât mai puternic în sezonul viitor, pentru a evita prestația slabă din campionatul anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed