Dan Şucu a primit ordin! Ce trebuia să facă după escapada jucătorilor din club. Dumitru Dragomir a spus clar

Dan Şucu a primit ordin! S-a aflat ce trebuia să facă după escapada jucătorilor din club. Dumitru Dragomir a spus clar. Clubul a dat dovadă de lipsă de experiență și diletantism profesional.

După înfrângerea suferită cu Iași, 1-3, Alexandru Albu și Andrei Borza au avut o excapadă într-un club de noapte. Acest lucru i-a înfuriat pe rapidiști. Cei doi au fost suspendați pe o perioadă nedeterminată și au primit o sancțiune financiară.

Dan Şucu a primit ordin!

Dumitru Dragomir este de părere că oficialii clubului au dat dovadă de lipsă de experiență prin pedepsele oferite lui Albu și Borza. Fostul șef LPF crede că Dan Șucu nu a procedat corect, deoarece toți sportivii mai fac astfel de lucruri, pentru că este un lucru normal.

„Lipsă de experienţă şi diletantism profesional a conducerii. În loc să meargă pe blat… orice scandal distruge tot. Numai pe timpul comuniştilor, dacă bea unul… Până s-au prins că marii sportivi ai acestei ţări au şi băut, au şi jucat, s-au şi distrat.

Îi dai o sancţiune financiară şi îi laşi să joace. Dar toţi au fost amatori. Dacă îi suspendă pe ăştia sunt ca la Divizia C. Îi dai o amendă şi îl laşi la meci. Îl puteai scoate pe Dinu dacă se ducea să bea două beri la Atlantic?

Îl scoteai pe Dobrin? El venea, juca şi era cel mai bun. Dumitrache era cel mai bun. Dacă bea copilul o bere acasă îl dai afară din familie? Ce conducători sunteţi? Eu am condus o viaţă, 41 de ani am fost conducător. Am făcut şi eu greşeli.

Dar mi-am dat seama pe parcurs. Cu fumatul şi băutura nu le-am avut eu. Puteam să îl scot eu pe Pescaru, care era cel mai bun de la Braşov? Mai venea şi puţin pilit la antrenament. Cu cine mai jucam?”, a declarat Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

„S-au dus să se deconecteze că sunt încărcaţi la maximum”

Ei n-au băut. Eu îi duceam pe toţi în club o jumătate de oră sau o oră. După înfrângere. Le dădeam un pahar de vin, o bere. Stăteam cu ei. Le dădeam voie să bea două beri sau două pahare de vin roşu.

Dacă mergi la englezi, întrebaţi-l pe Ilie Dumitrescu. Dacă nu beau, nici nu puteau să… Ai nevoie de o defulare. I-ai încurcat, i-au luat galeria. Eu spuneam că le-am dat voie. Mi-aş fi asumat.

Sunt încărcaţi, lasă-i să se descarce puţin. Dacă erau beţi, era altceva. S-au dus să se deconecteze că sunt încărcaţi la maximum. Eu i-aş duce azi la manele. Unui om îi mai trebuie şi descărcarea.

Acasă, dacă te cerţi zilnic cu nevasta, o iei razna. Unde există certuri, nimic nu merge. N-am auzit familie care se ceartă, să-i meargă bine. Iar Rapid este o familie.

N-au experienţă, din ce-au citit. Au vrut să dea satisfacţie galeriei. Asta este micime. Băi, frate, eu mă luam cu toată lumea în gură”, a mai spus Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed