Cum se umple Gigi Becali de bani de pe urma duşmanilor. Anunţ incredibil despre latifundiarul din Pipera. Dumitru Dragomir a dat cărţile pe faţă

S-a aflat cum se umple Gigi Becali de bani de pe urma duşmanilor. Anunţ incredibil despre latifundiarul din Pipera. Dumitru Dragomir a dat cărţile pe faţă despre războiul dintre CSA Steaua și FCSB.

CSA Steaua și FCSB se află în proces de 10 ani. Până acum, doar Florin Talpan a avut de câștigat. Numele, marca și palmaresul au mers la echipa Armatei. Deciziile nu sunt însă definitive

Cum se umple Gigi Becali de bani de pe urma duşmanilor

Dumitru Dragomir este de părere că Gigi Becali a profitat din acest lucru. Chiar dacă Florin Tălpan a câștigat procesele, patronul FCSB-ului a câștigat din punct de vedere financiar, este părerea fostului șef al Ligii, conform fanatik.ro.

“Dacă ar vinde FCSB azi, ar lua peste 50 de milioane de euro. Cred că între 50 şi 100 de milioane de euro ar vinde Gigi Becali FCSB-ul. Discuţiile despre Talpan este marketing, aşa măreşte preţul FCSB-ului.

Tot ce face Becali e numai marketing. Talpan îşi face marketing pentru el. Să nu credeţi că Talpan este prost. Este un moldovean foarte isteţ. Nu s-ar lipi de Becali, sunt caractere ciudate amândoi.

Gigi Becali are avocaţi bun. Dan Idita este foarte bun. Cel mai bun avocat sportiv este Mincu, mai e Ciubotă. Dar eu cred că Paul Mincu este cel mai mare avocat sportiv, el şi cu Ciubotă”, a spus Dragomir, pentru sursa menționată ma sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed