Dan Şucu a dat lovitura! Achiziţie de top a şefului de la Rapid. Nu s-a mai uitat la bani + Tricoul lui Gică Hagi, cel mai scump / Video

Dan Şucu a dat lovitura. Șeful de la Rapid nu s-a uitat la bani și a făcut o achiziție de top. A cumpărat tricoul lui Jose Mourinho la licitația Generației de Aur. Tricoul lui Gică Hagi a fost cel mai scump. A fost vândut cu 30.000 de euro.

Nici antrenorul celor de la Farul Constanța nu a plecat acasă cu mâna goală de la licitație. A cumpărat tricoul unui fost coleg.

Dan Şucu a cumpărat tricoul lui Jose Mourinho

Înaintea meciului de retragere al Generației de Aur, din această seară, a fost organizat un dineu, dar și o licitație. Evenimentul a avut loc la un restaurant de lux din București.

Dan Șucu și-a făcut un cadou și nu s-a uitat la bani. A oferit 16.000 de euro pentru tricoul lui Jose Mourinho.

Cel mai scump tricou a fost cel purtat de Gică Hagi, prețul acestuia ridicându-se la 30.000 de euro. A fost achiziționat de Veronica Schmidt, soția celui care controlează grupul Automobile Bavaria.

Hagi a reacționat imediat și a glumit.

” (n.r. dacă prețul este corect) Să fiu sincer? În timpurile care sunt, nu (n.r. – râde).
Se putea și mai bine, cu toate că spun respect domnului Schmidt, care a cumpărat tricoul.

Este o sumă care nu e nici mică, dar e clar că se putea și mai bine. Pentru copii, nu pentru mine, pentru că este clar că banii se duc la copii”, a spus fostul internațional.

Antrenorul celor de la Farul nu a plecat cu mâna goală, cumpărând echipamentul fostului său coleg, Ilie Dumitrescu, pentru suma de 6.000 de euro.

Hristo Stoichkov a decis să dea 10.000 de euro pentru tricoul lui Gică Popescu, fostul său coleg de la FC Barcelona.

”Am o prietenie specială cu toți jucătorii români, dar mai ales cu Gică Popescu și Gică Hagi. Sunt mai mult decât frați pentru mine. Hagi a jucat la Madrid, apoi în Italia și a ajuns la Barcelona. Popescu a fost mai întâi la Eindhoven și a ajuns și el la Barcelona. Eu eram deja la Barcelona. Am făcut un trio extraordinar”, a spus Hristo Stoichkov.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gica Popescu (@gica.popescuromania)

Și Cristi Borcea a participat la licitație. A achiziționat vestimentația foștilor jucători de la Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed