Apariție de senzație la dineul „Generației de Aur” înaintea meciului de adio. Cine a fost ‘atracția’ serii / Foto

Apariție de senzație la dineul „Generației de Aur” înaintea partidei de adio, care va avea loc în această seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Meciul în care selecționata anilor ’90 înfruntă reprezentativa „World Stars” este transmis de PRO TV.

Vineri seara a fost organizată o petrecere de la care nu au lipsit Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Dan Petrescu, dar nici Jose Mourinho.

Apariție de senzație la dineul „Generației de Aur”

Înaintea meciului de sâmbătă a fost organizat un dineu la care au participat foștii membri ai ”Generației de Aur”, legende internaționale, dar și nume grele din fotbalul românesc. Nu au lipsit Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Adrian Ilie, Giovanni Becali, Rivaldo, Dan Petrescu sau Miodrag Belodedici.

Jose Mourinho a făcut însă senzație. Aproape toți cei prezenți și-au făcut poze cu ”The Special One”. Loredana Groza nu a ratat nici ea ocazia de a avea o amintire cu celebrul antrenor.

Lotul României pentru meciul de retragere

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea
Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)
Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu
Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie
Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

Lotul legendelor care au ajuns la București

Portari: Dida, Sebastien Frey
Fundași: Christian Panucci, Levan Kobiashvili, José Edmílson Gomes de Moraes, Maicon Douglas Sisenando, Vincent Candela, Fernando Couto, Juanito Gutiérrez, Paul Bodin, Miroslav Djukic, Christian Zaccardo

Mijlocași: Rivaldo, Christian Karembeu, Jari Litmanen, Gökhan Inler, Giorgos Karagounis
Marcos Senna

Atacanți: Hristo Stoichkov, Goran Pandev, Giovanni Silva de Oliveira, Javier Saviola
Nuno Gomes

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed