Cristi Borcea nu s-a mai abţinut! L-a dat de gol pe Gigi Becali. Ce le face, de fapt, latifundiarul din Pipera antrenorilor de la FCSB

Cristi Borcea a dezvăluit cel mai neașteptat detaliu despre Gigi Becali, patronul celor de la FCSB! Fostul șef de la Dinamo a vorbit despre perioada când latifundiarul din Pipera se afla după gratii și nu avea cum să ”miște” lucrurile în vestiarul echipei.

În acest context, Borcea a recunoscut care era modalitatea prin care omul de afaceri făcea schimbările în timpul partidelor oficiale, direct din închisoare.

Cristi Borcea l-a dat de gol pe Gigi Becali!

Borcea l-a felicitat pe patronul FCSB, la scurt timp după ce gruparea roș-albastră a fost încoronată drept noua campioană a României. A ținut morțiș să menționeze acest lucru, chiar dacă sufletul său este de dinamovist convins.

„E naşul meu. A fost naşul meu de cununie cu Alina şi e naşul celor doi copii. Suntem foarte bine, vorbim. L-am felicitat. Merita, după 9 ani de secetă.

Ce să fac? L-am felicitat, la câţi bani a investit. Mai cu noroc, că nu ne-a avut pe noi pe acolo. Consecinţa titlului ăsta sunt cele 3-4 titluri pierdute în trecut, unde s-au făcut greşeli. Cea mai importantă a fost stabilitatea.

Coman i-a scos din multe situaţii. FCSB a avut constanţă şi a avut un 11 închegat, pe care îl ştiai pe de rost. Acum face cu 10% mai mult decât făcea înainte (n.r: Gigi Becali). Asta a făcut tot timpul, cu toţi antrenorii. În afară de Piţurcă şi Oli, care era şmecher, îl ducea unde voia, a făcut cu toţi antrenorii. Avantajul acum a fost că l-a avut pe ‘MM’-ul, care e bun conducător, care l-a dus tot unde voiau Pintilii şi Charalambous.El a fost dictator tot timpul. El e asumat, a spus ‘Eu dau banii, eu comand’.

Suna din celulă (n.r: de la penitenciar), conform regulamentului. Dar era până la 23:00. Dar dacă apucai să vorbeşti până la 23:00 nu îţi mai tăia legătura.

După aia, ne-a tăiat de la 22:00. Era disperat. Eu nu mă băgam. Discutam cu antrenorii înainte, găseam soluții. Ce să mă bag? Erau Bratu, Niculescu, Ganea. Tot timpul am avut jucători!”, a declarat Cristi Borcea, la fanatik.ro, despre Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed