Dan Petrescu s-a dezlănţuit! Antrenorul de la CFR a dat de pământ cu naţionala: ‘Am ajuns vai de noi’

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, s-a dezlănţuit! Tehnicianul celor din Gruia a dat de pământ pur şi simplu cu echipa naţională. Petrescu a vorbit despre cea mai mare problemă a fotbalului românesc.

Mai mult, Dan Petrescu a avut un mesaj clar pentru oamenii din fotbalul românesc. Tricolorii sunt ciuca bătăilor în grupa de Liga Naţiunilor şi încearcă, in extremis, să evite retrogradarea în Liga C, al treilea eșalon valoric din Europa.

Dan Petrescu s-a dezlănţuit!

Tricolorii lui Edi Iordănescu joacă ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor. Finlanda – România este în această seară, de la ora 21.45, în timp ce ultimul meci din grupă e luni seara, acasă cu Bosnia. „Asta e situația fotbalului românesc, n-au nicio vină antrenorii, au fost toți pe acolo, iar rezultatele sunt aceleași. Toată lumea e de vină, nu numai antrenorii. E clar că nu suntem bine, dar la un moment dat trebuie să facem pasul spre unde eram odată.

Deocamdată, suntem unde suntem. Eu și generația mea nu suntem băgați în seamă si apreciați. E clar că acum nu suntem bine. E cel mai ușor să dai în antrenor! Mergem toți pe tobogan, am ajuns vai de noi! Iar când apare unul ca mine, care muncește și face ceva pentru România, sau ca Hagi, dau toți în el! Hai să muncim mai mult și să vorbim mai puțin. Ne-au luat-o țările vecine înainte, ăsta e adevărul”, a declarat Dan Petrescu, în direct la Orange Sport.

România e ultima în grupa de Liga Naţiunilor, cu doar trei puncte acumulate în 4 partide. Singura victorie a venit chiar în meciul tur contra Finlandei.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari