Dan Petrescu nu s-a mai abţinut! Avertisment pentru noul antrenor de la CFR Cluj. Nu are nicio şansă

Dan Petrescu nu s-a mai abţinut! Avertisment pentru noul antrenor de la CFR Cluj. Nu are nicio şansă. Petrescu a vorbit despre iminenta instalare al lui Andrea Mandorlini pe banca echipei din Gruia.

Dan Petrescu spune că Neluţu Varga a făcut o alegere bună. I-a transmis şi un avertisment clar antrenorului italian.

Dan Petrescu nu s-a mai abţinut!

Dan Petrescu spune că pentru orice antrenor va fi extrem de greu să repete performanţele pe care le-a avut el la CFR Cluj. Petrescu a plecat de la CFR Cluj după ce a avut o discuţie cu Neluţu Varga.

„Mandorlini e o alegere foarte bună, a câştigat campionatul cu CFR Cluj, e o alegere foarte bună.

(N.r. mai reveniţi la CFR Cluj) Nu se ştie niciodată, nu cred că vreun antrenor va ma repeta performanţele mele, nici într-o sută de ani. Cine mai poate face ce am făcut eu, în campionat şi în Europa. E foarte greu pentru un antrenor care vine la CFR Cluj să facă ce am făcut eu. Nu ştiu nicio echipă care a făcut ceva în Europa, în ultimii şase ani„, a spus Dan Petrescu, în direct la Orangesport.

Sud-coreenii speră într-un reviriment al lui Jeonbuk, echipă aflată pe locul 7 în K League, din 12 echipe. Jeonbuk este calificată şi în sferturile de finală ale Cupei Coreei de Sud. Petrescu a spus că vrea titlul cu această echipă.

Jeonbuk are 9 campionate în Coreea de Sud, ultimele fiind luate, la rând, din 2017 până în 2021. Totodată, echipa sud-coreeană are 5 Cupe în palmares, ultimele două fiind câştigate în 2020 şi 2022.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed