Dan Petrescu face mişcarea momentului! Nu pleacă singur de la CFR Cluj. Va aduce milioane de euro în contul clubului din Gruia

Dan Petrescu face mişcarea momentului! Nu pleacă singur de la CFR Cluj. Va aduce milioane de euro în contul clubului din Gruia. Este o veste extrem de importantă pentru patronul Neluţu Varga după ce ardelenii au pierdut titlul.

Dan Petrescu a părăsit CFR Cluj, dar patronul Neluţu Varga va ieşi pe plus. S-ar putea alege cu șase milioane de euro în cont.

Dan Petrescu face mişcarea momentului!

Dan Petrescu a semnat cu Jeonbuk Hyundai, echipă din Coreea de Sud. Se pare că nu va pleca singur acolo. Ar urma să ia alături de el doi jucători de la CFR Cluj în schimbul sumei de șase milioane de euro, conform prosport.ro.

Jucătorii doriţi de către antrenor la noua sa formaţie ar fi vorba Nana Boateng, mijlocașul defensiv ghanez în vârstă de 29 de ani, pentru două milioane de euro şi kosovarul Ermal Krasniqi, extrema stânga în vârstă de 24 de ani, pentru patru milioane de euro.

Cristi Balaj, președintele clubului CFR Cluj, a dat de înțeles că este foarte posibil ca aceste mutări să aibă loc. „Nu știu unde pleacă, pe cuvânt de onoare. În ziar, am văzut că s-a înțeles cu o echipă din Coreea. Azi am discutat puțin prin mesaje, nu l-am întrebat unde merge, dacă ar fi apărut în presă s-ar fi gândit că am spus eu, și atunci am evitat.

Știu, în schimb, că Petrescu, atunci când a fost la echipe cu jucători foarte buni, și-a dorit jucători pe care i-a mai pregătit în trecut.

Dacă se vă întâmpla acest lucru, sunt convins că prețul va fi corect. Sunt jucători foarte buni la CFR, de care Petrescu a fost și e mulțumit și nu mi s-ar părea anormal să și-i dorească la următorul club”, a spus Cristi Balaj, în direct la Digi Sport, înainte ca mutarea antrenorului să se perfecteze.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed