Dan Petrescu nu mai are nicio şansă! Şefii de la CFR Cluj îl pun la zid după ieşirea din meciul cu Farul. Anunţul făcut în direct

Dan Petrescu nu mai are nicio şansă! Şefii de la CFR Cluj îl pun la zid după ieşirea din meciul cu Farul. Anunţul făcut în direct. Antrenorul echipei din Gruia s-a făcut de râs în ultimul meci de play-off al sezonului.

Dan Petrescu le-a reproşat celor de la Farul îndârjirea pe care au avut-o într-un meci fără miză pentru ei. Chiar şi Gică Hagi a rămas şocat de ieşirile antrenorului ardelenilor.

Dan Petrescu nu mai are nicio şansă!

Acum şi şefii de la CFR Cluj îl atacă pe Dan Petrescu. Cristi Balaj îi înţelege supărarea antrenorului, dar îl atacă voalat. „S-au acumulat foarte multe în acest campionat, avem 20 de meciuri mai mult jucate decât Farul sau U Craiova, peste 62 de partide. Cu oboseală, supărare, neputință uneori, frustrare, dezamăgire, uneori exista chiar o manie a persecuției, pentru că greșelile de arbitraj noi le-am perceput diferit.

Dan Petrescu dorește să-și prezinte scuzele și va aborda acest subiect. El este diferit față de cum îl vedeți la televizor. Acum, e un Dan Petrescu diferit față de cel pe care l-am găsit la CFR. Este extenuat.

Acceptă mai greu să piardă, de-asta a avut atâtea performanțe ca jucător și ca antrenor. El rămâne același antrenor pe care îl recunoașteți”, a declarat Cristi Balaj, în direct Digi Sport.

Cristi Balaj a anunțat că Dan Petrescu o va antrena pe CFR Cluj și la duelul cu FCU Craiova. Partida de joi seara, de la ora 20.00, este crucială pentru echipa din Gruia. CFR Cluj-FCU Craiova este meciul pentru barajul de calificare în preliminariile Conference League. După acea partidă, președintele clujenilor ar fi dispus să discute cu tehnicianul echipei din Gruia pentru a-i decide viitorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed