Dan Petrescu, umilit în direct! Mihai Stoica l-a făcut praf pe antrenorul celor de la CFR Cluj: ‘De ce geaca asta’

Dan Petrescu, umilit în direct! Mihai Stoica l-a făcut praf pe antrenorul celor de la CFR Cluj. Dezvăluiri incendiare la adresa antrenorului. Stoica l-a luat la ţintă după circul făcut de antrenorul de la CFR Cluj în fața lui Gică Hagi, la finalul meciului cu Farul, pierdut, 1-2.

Dan Petrescu s-a dus la finalul partidei direct spre jucătorii Farului, pe care i-a certat că și-au apărat corect șansele. Apoi, el i-a reproșat anumite lucruri și lui Gică Hagi, care a zâmbit ironic.

Dan Petrescu, umilit în direct!

”De ce geaca asta la Dan Petrescu? E vară! Aia e geacă de iarnă, avem şi noi modelul ăsta! (n.r. râde) Poate fi un factor perturbator, eu cred că de acolo pronesc toate de la geacă.

De ce geaca asta? (n.r. râde) Dacă temperatura corpului creşte creşte şi din cauza factorilor interni şi externi. De ce geaca asta? Eu cred că ar trebui să renunţe la geacă şi se rezolvă multe probleme.

N-am avut situaţii de genul ăsta, dar nervos l-am văzut. Aşa este el, un tip foarte extrovertit. Am glumit, că altfel ne îmbolnăvim. Eu zic să nu mai judecăm greşit oamenii. Cred că a vorbit cu Gică Hagi şi a oprezentat scuzele până acum”, a spus Stoica, în direct la Orangesport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed