Dan Petrescu face anunţul momentului! Dezvăluiri după ultima victorie din campionat. Ce le-a spus antrenorul coreenilor

Dan Petrescu face anunţul momentului! Dezvăluiri după ultima victorie din campionat. S-a aflat ce le-a spus antrenorul român sud-coreenilor. Echipa fostului tehnician al lui CFR Cluj a obţinut prima victorie în deplasare din acest sezon.

Echipa lui Dan Petrescu, Jeonbuk, a reușit să obțină victoria împotriva celor de la Gwangju, scor 1-0. Tehnicianul român s-a declarat foarte mulțumit de meci.

Dan Petrescu face anunţul momentului!

Antrenorul a analizat victoria echipei sale, şi a declarat că cele trei puncte obţinute din meciul cu Gwangju sunt extrem de importante. Scorul său favorit în meciurile din deplasare este de 1-0.

„Mă bucur că am câștigat. Este o victorie foarte importantă pentru noi. Este o victorie valoroasă, deoarece nu am mai câștigat în ultimele 5 jocuri. Gwangju a pus presiune, dar apărarea noastră a fost solidă. Am reușit să câștigăm pentru că jucătorii au dat mai mult de 100%.

În jocurile importante, rezultatele sunt mai importante decât evoluția. Din perspectiva noastră, toate meciurile rămase sunt finale. Sunt mulțumit că jucătorii au obținut rezultate împotriva unei echipe fantastice precum Gwangju.

Îmi place foarte mult victoria cu 1-0 în deplasare. Faptul că nu am primit goluri și că am înscris înseamnă că ofensiva noastră s-a descurcat bine. E bine să obținem prima victorie în deplasare după o lungă așteptare”, a declarat Dan Petrescu, conform presei din Coreea de Sud.

„Liga Campionilor Asiei este o competiție grea. Am condus jocul și am marcat primul gol. Am primit un gol egalizator, dar am marcat rapid și am trecut la conducere. A fost un meci care m-a eliberat de povara pe care o simțeam. A fost un rezultat bun având în vedere moralul echipei. Sper să văd aceeași atitudine și în meciul următor”, a mai spus Dan Petrescu, şi după meciul din Liga Campionilor Asiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed