Dan Petrescu detonează bomba momentului! Cel mai bun jucător român la CFR Cluj? Antrenorul CFR-ului îl aşteaptă la antrenamente

Dan Petrescu detonează bomba momentului! Cel mai bun jucător român la CFR Cluj? Antrenorul CFR-ului îl aşteaptă la antrenamente pe Nicuşor Stanciu. Chiar tehnicianul echipei din Gruia a fost cel care a dat toate detaliile.

Dan Petrescu şi-ar dori ca cel mai bun jucător român să se antreneze cu echipa din Gruia. Chiar a vorbit despre Nicuşor Stanciu în cadrul conferinței de presă premergătoare jocului cu FC Voluntari.

Dan Petrescu detonează bomba momentului!

Dan Petrescu a spus că îl așteaptă pe internaționalul român la antrenamentele echipei sale. Zilele trecute, fotbalistul, aflat în vacanță, s-a prezentat la ședințele de pregătire ale Unirii Alba Iulia, formația din orașul său natal.

Petrescu a dezvăluit că Stanciu ar fi primit cu „brațele deschise” la CFR Cluj. În cazul în care îi va „plăcea, a lăsat de înțeles că ar fi interesat de un transfer definitiv. Antrenorul a discutat și despre situația lui Ciprian Deac, cel care nu a putut evolua la Ovidiu în runda precedentă, contra Farului, din cauza unei accidentări. Tehnicianul a dezvăluit că fotbalistul a revenit la antrenamente alături de restul lotului, însă i-a sugerat acestuia să se protejeze mai mult.

„(n.r. – Nicolae Stanciu) Îl aşteptăm la antrenamente dacă vrea, până îşi găseşte echipă. Şi cine ştie… poate îi place.

(n.r. – Ciprian Deac) A fost accidentat. Nici nu a făcut deplasarea la Ovidiu, a avut o săptămână în care s-a antrenat separat. Săptămâna asta s-a pregătit cu echipa.

Înainte să se accidenteze venea la stadion la ora 8 și pleca la 16, cred că 4 ore stătea în sală. Acum, din cauza accidentării, vine la ora 7 dimineața și pleacă la 5 după-amiaza. Stă 7 ore în sală, pe teren se pregătește singur.

Nu ai cum să îl oprești, ăsta e Ciprian Deac! Până se va lăsa de fotbal e un profesionist fantastic. E clar, și exagerează câteodată, e prea mult. Are o anumită vârstă, poate și de asta a venit accidentarea”, a spus tehnicianul campioanei în cadrul unei conferințe de presă.

În cursul acestei săptămâni, Nicolae Stanciu s-a antrenat alături de Unirea Alba Iulia. Fotbalistul se află sub contract cu Wuhan Three Towns.

„Surpriză astăzi la antrenamentul Unirii! Internaționalul Nicolae Stanciu, cel mai bun produs al clubului nostru, a revenit astăzi în vestiarele și pe terenul echipei la care a început fotbalul de performanță.

Aflat în vacanță acasă, în Alba Iulia, Nicușor a ieșit împreună cu jucătorii Unirii la antrenament, arătându-ne, încă o dată, de ce a fost desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 2022″, a anunțat Unirea Alba Iulia, pe pagina oficială de Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed