Dan Petrescu, un car de nervi! S-a enervat pe una dintre vedetele sale. L-a certat de faţă cu toată lumea

Dan Petrescu, un car de nervi! S-a enervat pe una dintre vedetele sale de la CFR Cluj. L-a certat de faţă cu toată lumea înaintea unei partide. A vorbit despre modul în care Ciprian Deac se pregătește după accidentare.

Dan Petrescu nu s-a putut baza pe Ciprian Deac la meciul cu Farul, scor 3-0, primul din 2023. „Decarul” a fost accidentat, dar a revenit rapid la capacitate maximă.

Dan Petrescu, un car de nervi!

Chiar Dan Petrescu spune că mijlocașul în vârstă de 36 de ani exagerează uneori cu pregătirea fizică. „A fost accidentat. Nici nu a făcut deplasarea la Ovidiu, a avut o săptămână în care s-a antrenat separat. Săptămâna asta s-a pregătit cu echipa.

Înainte să se accidenteze venea la stadion la ora 8 și pleca la 16, cred că 4 ore stătea în sală. Acum, din cauza accidentării, vine la ora 7 dimineața și pleacă la 5 după-amiaza. Stă 7 ore în sală, pe teren se pregătește singur.

Nu ai cum să îl oprești, ăsta e Ciprian Deac! Până se va lăsa de fotbal e un profesionist fantastic. E clar, și exagerează câteodată, e prea mult. Are o anumită vârstă, poate și de asta a venit accidentarea”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

Petrescu a vorbit şi despre meciul din Superliga, contra celor de la FC Voluntari. A făcut mare şi trupa din Ilfov. „La experiența pe care o am, știu că orice meci e greu. E mult mai greu să joci împotriva unei echipe care vine după înfrângere. Noi suntem mai relaxați, venim după o victorie.

Mi-e frică, recunosc că mi-e teamă de echipa lui Ciobotariu, de Nemec, Damașcan, Rața. Au vreo 14 jucători care au jucat pentru echipele lor naționale. Au fost în play-off, cred că speră în continuare să ajungă acolo”, a spus Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed