Dan Petrescu, dat de gol! Ce face, de fapt, la antrenamente. Un fost elev al acestuia a dat cărţile pe faţă

Dan Petrescu a fost dat de gol! S-a aflat ce face, de fapt, la antrenamente. Un fost elev al acestuia a dat cărţile pe faţă. Nimeni nu ştia aceste lucruri până acum despre fostul tehnician de la CFR Cluj.

Claudiu Petrila, mijlocașul de la Rapid, a dezvăluit detalii despre Dan Petrescu. A spus că antrenorul obișnuiește să fie foarte agitat în timpul meciurilor.

Dan Petrescu, dat de gol!

Claudiu Petrila a jucat sub îndrumarea lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Acum, el evoluează la Rapid, în timp ce „Bursucul” antrenează formația Jeonbuk.

Claudiu Petrila a spus că Dan Petrescu era relaxat și glumeț în afara terenului, dar nu și în timpul antrenamentelor sau a meciurilor.

„Este aşa doar în timpul antrenamentului şi în timpul meciului. După, este o persoană calmă, glumeşte. Se transformă. În afară este mult mai calm.

(n.r. dacă a fost înjurat de Dan Petrescu) Asta va rămâne în vestiar. Dar nu vreau să dau din casă. Nu m-au afectat pentru că m-am învăţat să îmi treacă, să nu mă afecteze.

Aşa era el ca persoană, nu că îţi voia răul. Era mai impulsiv şi îi mai scăpa câte una. În unele momente mă gândeam că poate am greşit eu sau aşa a considerat în momentul ăla.

Încercam să trec peste şi să joc cât mai bine, să fac tot ce ţine de mine să evoluez cât mai bine. Mă gândeam că poate, poate sunt titular la următorul meci.

După ce am venit de la Sepsi, a fost cu Şumudică. Am marcat trei sau patru goluri în cele şapte meciuri. Mi-a dat încredere. După ce a plecat a fost un moment neplăcut pentru mine”, a spus Claudiu Petrila, conform Fanatik.ro.

După meciul cu rivalii de la Pohang, Dan Petrescu a spus că fotbaliștii săi au avut o prestație excelentă și le-a mulțumit pentru modul în care au abordat jocul.

„Am făcut o treabă bună în repriza secundă, am marcat și am reușit să închidem meciul. A fost o zi bună. Vreau să îi felicit pe jucători pentru această calificare. Am făcut un meci bun.

Sunt fericit că am ajuns în sferturi. Am luat primul gol astăzi, dar am reușit să ne organizăm bine în repriza secundă și să întoarcem soarta meciului.

Cei de la Pohang au fost agresivi, așa că le-am cerut și jucătorilor mei să fie agresivi. Din fericire, jucătorii mei au fost puternici și și-au arătat experiența. Performanța lor a fost bună”, a declarat Dan Petrescu, citat de biz.chosun.com.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed