Dan Petrescu, aproape de marea lovitură! Jucătorul de titlu pe care îl poate lua lui Gică Hagi. ‘Va fi un briliant’

Dan Petrescu, aproape de marea lovitură! Jucătorul de titlu pe care îl poate lua lui Gică Hagi. Dan Petrescu poate primi un tânăr talentat! Neluțu Varga a pus ochii pe revelația sezonului. Este vorba de jucătorul lui Gică Hagi, Adrian Mazilu.

Tânărul fotbalist are statistici extraordinare pentru un jucător de 17 ani, anume 5 goluri în 11 etape, și a devenit dapid unul dintre cei mai interesanți jucători din Superliga.

Dan Petrescu îl poate antrena pe Mazilu

Dan Petrescu îl poate antrena pe Mazilu! Chiar dacă șansele ca Hagi să îl vândă pe Mazilu, Neluțu Varga și-a făcut publică aprecierea pentru tânărul atacant. Este posibil ca CFR Cluj să încerce o mutare în următoarea perioadă de transferuri.

„Mazilu e un jucător de apreciat, cu un potențial chiar mare. Eu așa zic, dar în acest moment e prea fraged. Mai are nevoie de 1-2 ani să joace la acel nivel și abia apoi probabil va fi un briliant.

Domnul Hagi are talent la asta, și Dan Petrescu are talent la a finisa jucătorii să ajungă la capacitatea lor maximă. E posibil să ne intereseze Mazilu în viitor, dar nu pot să mă pronunț în acest moment. Acum noi trebuie să ne terminăm campionatul, să câștigăm titlul, dacă ne ajută Dumnezeu, și după aceea ne vom gândi și la transferuri”, a declarat Varga la fanatik.ro.

Totuși, Adrian Mazilu a arătat o maturitate surprinzătoare pentru vârsta lui. Tânărul atacant a declarat că nu este interesat de ce se vorbește despre el, și că vrea să joace cât mai bine.

„Rămân cu picioarele pe pământ, nu mă interesează ce se vorbește. Vreau să câștig campionatul cu Farul! Nu mă interesează altă aventură, vreau să rămân aici și să fac lucruri bune”, a declarat Adrian Mazilu, după meciul cu Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed