Cristiano Bergodi rupe tăcerea! Ce spune despre revenirea lui Dan Petrescu în Superliga. Anunţ surpriză al antrenorului de la Rapid

Cristiano Bergodi a vorbit despre revenirea lui Dan Petrescu în Superliga. Anunţ surpriză al  italianului. Tehnicianul de la Rapid nu crede că acesta va veni la CFR Cluj până ce sezonul curent nu va lua sfârșit.

La conferința premergătoare meciului cu Sepsi, Cristiano Bergodi a vorbit, pe lângă altele, despre revenirea lui Dan Petrescu în Superliga. Tehnicianul originar din Italia crede în revenirea lui Dan Petrescu în Superliga, însă abia la finalul acestui sezon.

Cristiano Bergodi rupe tăcerea!

”Nu cred că Dan Petrescu va prelua CFR Cluj până la sfârșitul campionatului. Am auzit că a spus că nu cunoaște jucătorii de la CFR. Dan Petrescu este un antrenor care poate capacita jucătorii”, a spus Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Rapid va juca luni, 15 aprilie, cu Sepsi Sfântul Gheorghe, de la ora 20:30. Meciul se va juca în cadrul etapei cu numărul 4 al play-off-ului, pe stadionul din Giulești.

Înaintea meciului direct, Rapid ocupă locul 5 în Superliga, cu 28 de puncte adunate, iar echipa din Sfântul Gheorghe este pe poziția a 6-a și au adunate 24 pe puncte.

Locul 1 este ocupat de roș-albaștrii lui Elias Charalambous. FCSB-ul are adunate 41 de puncte. Podiumul este completat de CFR Cluj, locul 2, și CSU Craiova, locul 3, ambele echipe au adunate 31 de puncte.

Locul patru este al echipei de la malul Mării Negre, care a adunat un total de 29 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed