Dan Nistor e terminat! Mărturia dureroasă după eliminarea din Cupa Romaniei: ‘Puteam ajunge în prelungiri’

Dan Nistor e terminat după înfrângerea suferită pe terenul gălățenilor. Mărturia dureroasă după eliminarea din Cupa Romaniei. Speră ca sezonul viitor să nu mai facă atât de multe greșeli.

Universitatea Cluj pierde în deplasare, cu scorul de 2-1, iar echipa lui Dorinel Munteanu se califică în finala Cupei României, pe care o va disputa cu Corvinul Hunedoara, pe 15 mai.

Dan Nistor e terminat!

Dan Nistor, marcatorul golului de 1-1, speră să se adune, iar în sezonul viitor să fie mult mai capacitați, pentru a nu mai greși atât de mult.

„O seară neagră pentru noi, ne doream mult să ne calificăm în finală. Nu meritam această înfrângere, au avut două ocazii şi au marcat două goluri.

Ne-au bătut din două faze fixe azi. În multe momente aşa a părut că putem marca. Chiar şi după ce au marcat a fost acea ocazie a lui Vali. Dacă marcam, puteam ajunge în prelungiri. Meciul de duminică este capital pentru noi. Dacă pierdem din nou, ne înscriem în lupta pentru evitarea retrogradării. În care sunt foarte multe contacte, împingeri, tineri. Sperăm ca pe viitor să nu mai greșim la fazele fixe.

Sunt două momente dezamăgitoare. Ne mai rămâne locul 7 pentru acest play-out. E foarte mare suferința. Mulţi nu cred că nici nu putem dormi noaptea asta. Mulţi au jucat pentru prima dată în carieră o semifinală.

E foarte frustrant și dureros. Sperăm ca de la anul să fim mai capacități și să nu mai greșim atât de mult, pentru că am greșit foarte mult. Mai ales meciurile de acasă, am făcut foarte multe greșeli și ne-au costat.

Din păcate din seara asta s-a jucat pierderea finalei, pentru că este un singur meci”, a spus Dan Nistor în direct la Digi Sport TV.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed