Dan Negru, afirmaţii halucinante! Cupa Mondială 2022, plină de meciuri aranjate: ‘Nu pariaţi pe niciun meci’

Vedeta TV, Dan Negru, a lansat o serie de acuzaţii şi afirmaţii halucinante! Cupa Mondială 2022 ar fi plină de meciuri aranjate. Cel puţin asta spune prezentatorul de la Kanal D care este scandalizat de desfăşurarea Mondialului.

Dan Negru a lansat o tiradă totală la adresa FIFA şi UEFA. Le transmite pariorilor să nu mizeze pe niciun meci de la Cupa Mondială 2022.

Dan Negru, afirmaţii halucinante!

Dan Negru este extrem de pornit. Într-o postare pe facebook a dat de pământ cu toţi greii din fotbal. „Nu pariați pe meciurile de Mondial! Va fi un CM in care pariorii vor pierde bani pentru că fotbalul de azi e mai mincinos ca niciodată. Corupții din FIFA și UEFA dau clasă găinarilor de la noi care au ieșit din pușcării scriind cărți.

Jucatori și oficiali obișnuiți cu corupția vor regiza un Mondial care va sta la mâna mafiei pariurilor. La Mondialele din 2006 unele rezultate din grupe se ştiau de dinaintea primului meci dar lista mafiei pariurilor e lunga. Campionatul Italiei, arestările barosanilor din diferite campionate arată cât de pătat e fotbalul.

Înaintea fiecărui meci, TVR ar trebui să avertizeze despre mafia pariurilor.
Fotbaliști talentați însă ușor coruptibili și oficiali FIFA urmariți pentru corupție vor transforma Mondialul intr-o ruletă de pierdut bani.. Pentru ca domnul Caragiale avea dreptate: „norocul e prea puțin și lumea e prea multă”, a scris Negru pe facebook.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Joga bonito către sferturi! Brazilia a dansat în fața Coreei de Sud, iar Neymar e ca Pele și Ronaldo

Naționala lui Tite s-a calificat fără probleme în sferturile...

Parteneri
Recomandari