Cutremur în Superliga! Decizie radicală a şefilor de la Rapid. Ce se va întâmpla la duelul cu FCU Craiova

Șefii clubului Rapid au reacționat după ce Adrian Mititelu a anunțat că nu mai vrea suporteri la meciurile oltenilor.

Șeful celor de la FCU Craiova a luat această decizie drastică după incidentele de la meciul cu Sepsi. Din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor olteni, arbitrul Andrei Chivulete a suspendat meciul în minutul 26.

Victor Angelescu, coproprietarul clubului Rapid, a reacționat după anunțul făcut de Mititelu.

„În primul rând trebuie să vedem ce verdict se va da în cazul suspendării meciului de la Sf. Gheorghe. Apoi, dacă echipa oaspete, indiferent cum se numește, nu ia în primire sectorul din stadion rezervat suporterilor săi, noi nu avem cum să le vindem bilete acolo.

Deci fără acceptul adversarilor, suporterii lor nu pot intra ca grup organizat pe stadion. Așa se întâmplă peste tot. Dacă un club nu anunță că va avea galerie în deplasare, nu li se dau bilete”, a precizat Victor Angelescu, coproprietarul Rapidului, pentru Digi Sport.

Rapid o va întâlni pe FCU Craiova în etapa 25, în Giulești. La meciul din tur, au fost incidente grave.

Adrian Mititelu, decizie fără precedent

„Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii și regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriașe pentru club și luând în calcul amenințările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:

1) Desfășurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF și autoritățile statului în vederea adoptării de urgență a unei legislații care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziționat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.
Clubul își exprimă regretul profund față de suporterii loiali ai clubului, în special față de abonați sau de cei de bună-credință, care nu au nicio vină și care suportă consecințele„, a anunţat FCU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed