Cutremur în Superliga! Antrenorul ar putea fi dat afară după ultimul meci. Anunţ clar înainte de play-out

Cutremur în Superliga! Antrenorul ar putea fi dat afară după ultimul meci. Anunţ clar înainte de play-out. Sunt probleme mari la cei de la FC Voluntari care au ajuns pe loc retrogradabil direct după ultimul meci.

Începe nebunia în Superliga. Cei de la FC Voluntari nu au bătut-o pe U Cluj şi sunt pe loc retrogradabil direct.

Cutremur în Superliga!

S-a vorbit deja că Nicolae Dică ar putea să fie înlocuit cu Liviu Ciobotariu. Dică nu înțelege de unde au apărut zvonurile cu privire la venirea lui Liviu Ciobotariu pe banca echipei. A transmis că nu își dorește să părăsească formaţia pe care a preluat-o în urmă cu aproximativ o lună.

”Ne doream să câștigăm cele trei puncte, din păcate nu am reușit. A fost un meci disputat, puteam să câștigăm jocul, ne-am creat ocazii, dar puteam să îl pierdem. Defensiv, am făcut un joc bun, nu le-am dat multe șanse. Am reușit să ne creăm ocazii, am avut câteva șuturi.

Din păcate, nu am reușit să câștigăm, dar ca atitudine, băieții m-au mulțumit. Atât au putut în această seară. Nu a fost cel mai bun joc, joc bun am făcut cu Craiova, prima repriză cu FCSB, cu UTA, dar și azi a fost o partidă bună.

De când am venit, eram la baraj, dar începe play-out-ul, sunt meciuri foarte importante, trebuie să fim pozitivi, să scoatem rezultate pozitive și să urcăm în clasament.

Nu s-a întâmplat nimic, la fotbal e posibil orice, dar cum am spus și înainte, am venit de o lună și o săptămână, încercăm să facem niște lucruri, echipa a avut momente bune, din păcate nu reușim să marcăm din ocaziile pe care ni le creăm și nu am acumulat puncte, dar am încredere în continuare în jucători.

Nu știu de unde apar aceste zvonuri, când am ajuns eu, nu s-a scris cu o zi înainte sau cu două zile, v-am surprins și pe voi. Întotdeauna, când nu ai rezultatele așteptate de conducere se poate întâmpla orice, dar eu muncesc în fiecare zi, încercăm să ne îndeplinim obiectivul, consider că nu e ok să schimbi antrenorul după o lună și un pic”, a spus Nicolae Dică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed