Cutremur în Superliga! Antrenorul ameninţă cu demisia. Ce l-a scos din minţi pe tehnician

Cutremur în Superliga! Antrenorul ameninţă cu demisia. S-a aflat ce l-a scos din minţi pe tehnician. Cei de la U Cluj au ratat ambele obiective din acest sezon, iar Ioan Ovidiu Sabău s-a enervat crunt.

U Cluj a ratat prezenţa în play-off-ul de Superliga, dar şi accesul în finala Cupei României. Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău ameninţă, din nou, cu demisia.

Cutremur în Superliga!

Antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a avut un discurs dur, după ce echipa a ajuns la trei înfrângeri la rând și a ratat toate obiectivele. „E o lipsă totală de încredere, în momentul de față. Am fost acolo sus, pentru play-off, am pierdut acel moment, după care posibilitatea să jucăm o finală, la fel am pierdut. Și, îți pierzi încrederea, ăsta e adevărul.

Din antrenor apreciat, respectat, ești un nimeni acuma. Din jucători apreciați, respectați, încurajați tot timpul, (n.r. sunt considerați) jucători foarte slabi. Depinde de noi cum vom reacționa. Le dăm dreptate sau ne revenim și redevenim acea echipă care am convins și am făcut lumea să creadă în noi.

E o perioadă foarte grea, dar nu trebuie să cedăm. Am mare încredere că nu se pune problema să retrogradăm sau să ajungem să jucăm baraj. Am încredere în jucători. La mine nu se pune problema să mă susțină, să nu mă susțină. Nu am nevoie de lucrul acesta. Are nevoie echipa, jucătorii.

La mine, dacă se găsesc soluții mai bune și au alte variante mai bune, sunt dispus să plec și chiar să vin cu bani de acasă să ajut echipa. Aici nu punem sub semnul întrebării «pleacă Sabău sau nu pleacă». Nu discutăm această problemă. Am încredere în mine, în tot ceea ce am lucrat, nu m-am schimbat, am aceleași principii. Încerc să-i adun pe jucători, să le dau încredere. Țin foarte mult la ei”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Antrenorul a transmis că este dispus să plece imediat de la U Cluj. Nu vrea să se mai bată doar pentru evitarea retrogradării din Superliga. „Analiza se va face în liniște, la sfârșitul campionatului, să vedem unde s-a greșit, dacă s-a greșit, greșelile pe care le-am făcut eu, ca antrenor. Și să vedem ce avem de făcut în continuare ca acest club să facă pasul spre performanță.

Eu nu o să mai accept și nu o să mă mai mulțumesc să mă lupt la retrogradare. Mai bine nu mai fac această meserie. Este clar că la anul lucrurile altfel trebuie să arate”, a mai spus antrenorul principal de la U Cluj.

U Cluj joacă miercuri, de la ora 16:45, pe teren propriu cu Poli Iași, în etapa 6 a play-out-ului Superligii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed