Ioan Ovidiu Sabău, la capătul răbdării! Cuvinte dure la adresa propriei echipe după înfrângerea cu Oţelul. A sunat, de urgenţă, la spital

Ioan Ovidiu Sabău, la capătul răbdării! Cuvinte dure la adresa propriei echipe după înfrângerea cu Oţelul. A sunat, de urgenţă, la spital pentru a vedea care este starea lui Dan Nistor. Jucătorul s-a accidentat destul de grav în finalul meciului.

Ioan Ovidiu Sabău recunoaşte. Echipa sa nu merita să câştige în faţa Oţelului. La 3 zile după eliminarea din Cupă, şepcile roşii au capotat din nou în faţa moldovenilor.

Ioan Ovidiu Sabău, la capătul răbdării!

Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut la finalul partidei din Superliga că rivalii au fost mai buni, dar a spus că echipa lui nu putea mai mult pentru că jucătorii sunt foarte obosiți. „Ar fi fost greu să câștigăm astăzi, dar când nu câștigăm duelurile și nu ai curaj să ataci spațiile, nu poți să ai prea multe pretenți. Am ajuns cu puțini jucători în careu. Astăzi nu am fost proaspeți. Este o situație care nu este ușoară, dar mai multe nu pot spune. Situația este delicată, nu disperată.

Sunt aici ca să găsesc soluții și trebuie să schimbăm ceva, să avem foame de fotbal. Astăzi am fost nemulțumit, dar nu am putut mai mult. Nu sunt supărat pe jucători. Am fost obosiți și nu am avut ritm, deși am schimbat câțiva jucători. Ceva nu este în regulă!”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui U.Cluj, la finalul duelului, în direct la Digi Spot.

Dan Nistor a fost protagonistul unui moment tensionat. Mijlocașul clujenilor a avut probleme serioase, după ce a fost lovit de Teles și a fost nevoie de intervenția echipei medicale.

”Am sunat la spital. Nu este grav, se putea să fie ceva grav. Am sunat la spital și nu este grav, așteptăm și alte vești și sper să fie foarte bune”, a mai afirmat Sabău.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed