Cutremur în Superliga! A recunoscut că a folosit metode interzise: ‘Mi s-au făcut perfuzii’

Este cutremur în Superliga! Jucătorul a recunoscut că a folosit metode interzise. A dezvăluit totul în direct. Este vorba despre un fost jucător din România care a evoluat şi pentru echipa naţională.

George Florescu a dat cărţile pe faţă. Fostul decar al echipei naţionale recunoaşte că a folosit metode interzise.

Cutremur în Superliga!

George Florescu a vorbit despre întâmplări incredibile petrecute în Superliga. Actualul antrenor-jucător de la Sănătatea Cluj, în Liga 3, a dezvăluit că atât în România, cât și în străinătate a făcut perfuzii în venă. Totuşi spune că substanțele nu erau dopante. Metoda e interzisă de WADA, Agenția Mondială Antidoping.

„Sportul de performanță nu este neapărat sănătos. Efortul pe care-l depui în fiecare zi, prin antrenamente, este un șoc pentru organism. Deși la un moment dat te obișnuiești, organismul încă resimte acest efort.

Mi s-a întâmplat să fac perfuzii, dar nu cred că era doping. Nu era vorba niciodată de doping, doar că erau substanțe injectate, pentru că asimilarea lor se face direct din sânge și atunci e mai performant decât să iei pastile, de exemplu.

Se făceau perfuzii în venă. Mi s-a întâmplat peste tot, inclusiv în România mi s-au făcut perfuzii. Nu erau substanțe dopante, de-asta sunt sigur, doar metoda era interzisă”, a declarat Florescu, conform gsp.ro.

Florescu a vorbit şi despre celebrul Anticârcel cu care Marius Şumudică se lăuda când o antrena pe Astra. În acel sezon, echipa din Giurgiu a luat campionatul. „Da, nu era cu Anticârcel. Cu Anticârcelul nu știu cât poți să perfomezi”, a spus fostul „decar” al echipei naționale, în timp ce râdea, conform sursei citate. 5 partide a bifat Florescu la Astra sub comanda lui Șumudică, în 2015.

George Florescu a mai jucat în România pentru Astra Giurgiu și U Cluj. George Florescu a fost antrenat două partide și de Dan Petrescu, în Rusia, la Dinamo Moscova – stagiunea 2013/14.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed